Print Friendly, PDF & Email

Πρωτούλης: «Η Πετρούπολη έχει παλικάρι δήμαρχο…» (εικ)

«…και αυτό δεν το βάζουμε στο ζύγι»
Εικόνες από την μεγάλη συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Κεντρική Πλατεία της Πετρούπολης

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», που –μεταξύ άλλων– τόνισε:

«Η Πετρούπολη έχει αγωνιστή παλικάρι δήμαρχο και αυτό δεν το βάζουμε στο ζύγι. Τραβάμε μόνο μπροστά, παντού με αγωνιστές κομμουνιστές δημάρχους και αυτήν τη φορά θα είναι περισσότεροι.

Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει αυτοί που ανησυχούν τι θα γίνει με τις μπίζνες. Να τους τρομάξουμε ακόμα πιο πολύ με πιο ισχυρό ΚΚΕ στους δήμους, στις Περιφέρειες, στις ευρωεκλογές».

Ενώ, φέρνοντας ένα ζωντανό παράδειγμα για το τι θα πει αγωνιστής – κομμουνιστής Δήμαρχος, αναφέρθηκε στην επιστολή της περιφερειάρχη Αττικής, Ρ. Δούρου, το 2017, με την οποία ενημέρωνε τον Δήμαρχο Πετρούπολης ότι ο δήμος του έχει επιλεγεί για να φτιαχτεί χωματερή, διαβάζοντας στη συνέχεια την απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος, στην οποία ξεκαθάριζε ότι ο λαός της πόλης και η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να δεχτούν τέτοια εξέλιξη.

Πρωτούλης: «Η Πετρούπολη έχει παλικάρι δήμαρχο...»
Πρωτούλης: «Η Πετρούπολη έχει παλικάρι δήμαρχο…»

Βαγγέλης Σίμος: Η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι σίγουρη και σταθερή!

Ο Βαγγέλης Σίμος στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, κατήγγειλε ότι οι υποψήφιοι των άλλων παρατάξεων κρύβουν από τον κόσμο πως είναι:

«Μέλη και στελέχη κομμάτων, τα οποία έχουν κυβερνήσει, ψήφισαν μνημόνια, ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο και ότι έχετε την ίδια στρατηγική συμφωνία σε όλα αυτά […]. Εμείς, σε αντίθεση με εσάς, δεν το κρύβουμε!

Αντίθετα, είμαστε περήφανοι, γιατί 40 χρόνια τώρα έχουμε φτιάξει αυτήν την πόλη, αλλά και γιατί έχουμε 100 χρόνια Ιστορίας, 100 χρόνια πρωτοπόρας θεωρίας, πρωτοπόρας δράσης!

Και το γνωρίζετε καλά και βέβαια αυτό είναι που φοβάστε, γιατί τα δικά μας αιτήματα απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου, γιατί οι δικές μας μάχες γίνονται για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες!».

Αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο της Δημοτικής Αρχής Πετρούπολης όλα τα προηγούμενα χρόνια, στο πώς στάθηκε δίπλα στους εργαζόμενους, μπροστά στους αγώνες τους, για μέτρα ανακούφισης και υποδομές που έχει ανάγκη ο λαός της πόλης και κάλεσε σε ισχυροποίηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»:

«Για να συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα να παλεύουμε, να αγωνιζόμαστε σε ό,τι αντιδραστικό έρχεται ως κατεύθυνση, είτε από την Περιφέρεια, είτε από την κυβέρνηση, είτε από την ίδια την ΕΕ και υποβαθμίζει περισσότερο τη ζωή του εργάτη και του αυτοαπασχολούμενου.

Εμείς δεν κρύβουμε ότι είμαστε μεροληπτικά ταγμένοι υπέρ της εξυπηρέτησης των λαϊκών συμφερόντων. Γιατί για εμάς, σύγχρονο δεν είναι σήμερα να πιστεύεις ότι το σύστημα είναι αυτό και δεν αλλάζει!

Πρωτούλης: «Η Πετρούπολη έχει παλικάρι δήμαρχο...»
Πρωτούλης: «Η Πετρούπολη έχει παλικάρι δήμαρχο…»

Σύγχρονο δεν είναι να πιστεύεις ότι μόνο έτσι μπορεί να είναι η κατάσταση στη ζωή! Σύγχρονο και προοδευτικό είναι να παλεύεις για να καλύψεις τις επίκαιρες ανάγκες σου, με βάση τη δυνατότητα που σου δίνουν η τεχνολογία και η επιστήμη!

Μας ρωτούν πάρα πολλοί πώς θα διοικήσουμε χωρίς την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γι’ αυτό και εμείς λέμε: Ούτε δεύτερες σκέψεις, ούτε δεύτερες Κυριακές! «Λαϊκή Συσπείρωση» ισχυρή από την πρώτη Κυριακή!

Ένα πράγμα που μας χαρακτηρίζει και μάλιστα μας το λένε και όλοι μας οι πολιτικοί αντίπαλοι, είναι το εξής:

Η σταθερότητα στις απόψεις μας και η συνέπειά μας. Δεν λέμε άλλα εδώ και άλλα, π.χ. στην Καρδίτσα, δεν λέμε άλλα σήμερα και άλλα αύριο. […] Όλοι γνωρίζετε ότι η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση», την επόμενη μέρα δεν θα βρεθεί αλλού! Είναι ψήφος σίγουρη και σταθερή!».

Μετά από το τέλος της ομιλίας, όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ανέβηκαν στην εξέδρα της συγκέντρωσης, χαιρετώντας τον κόσμο που συμμετείχε μαζικά.

Πρωτούλης: «Η Πετρούπολη έχει παλικάρι δήμαρχο…» (εικ)

Φωτορεπορτάζ από την μεγάλη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης.

Πηγή: 902.gr

(Visited 328 times, 1 visits today)