Print Friendly, PDF & Email

«Έχουμε κάνει τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του» (vid)

Ακόμα μία «σοβαρή» τοποθέτηση από τον «οπλαρχηγό» Μπογδάνο

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έχει ένα μεγάλο ταλέντο – ναι, καλά διαβάσετε. Παρότι κάθε φορά υποσχόμαστε πως δεν θα ασχοληθούμε ξανά μαζί του, εκείνος καταφέρνει κατά έναν περίεργο τρόπο να μας διαψεύδει.

Το νέο του κρεσέντο παραληρήματος σχετίζεται με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Kontra Channel, δήλωσε:

«Έχουμε κάνει τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του».

Και συμπλήρωσε πως:

«Αν πέσει ο Ερντογάν αυτά τα χρόνια, από τον Μητσοτάκη θα πέσει»,

τονίζοντας πως δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει.

«Έχουμε κάνει τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του» (vid)

Δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς είναι εκείνοι που το πιστεύουν μαζί του, υποθέτουμε πάντως πως δεν πρέπει να είναι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, που υποστήριζε το 2018 πως η επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια μόνο στο Ιόνιο είναι «πολύ μεγάλο λάθος», επειδή:

«Αναγνωρίζει ειδικό καθεστώς στο Αιγαίο, αυτό δηλαδή που ζητάει η Τουρκία από την πρώτη μέρα».

Δεν πρέπει να είναι επίσης ούτε ο τέως Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γεώργιος Κουμουτσάκος, που δήλωνε στο ίδιο μήκος κύματος το 2018 ως Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ πως

«Χωρίζεται η χώρα στη μέση με την επέκταση των χωρικών μας υδάτων μόνο στο Ιόνιο»,

συμπληρώνοντας πως:

«Δίνεται η δυνατότητα στην Τουρκία να επιμείνει στη γνωστή της θέση πως στο Αιγαίο δεν μπορεί να εφαρμοστεί πλήρως το δίκαιο της θάλασσας γιατί δήθεν πρόκειται για ειδική περίπτωση».

Ολοκλήρωνε μάλιστα την τοποθέτησή του υποστηρίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο:

«Υποσκάπτονται θεμελιώδεις θέσεις της εξωτερικής μας πολιτικής».

Το καλύτερο σχόλιο σε περιπτώσεις πολιτικού ξεμπροστιάσματος όπως αυτές, είναι τα λόγια του Λέοντος Τολστόι, που ταιριάζουν ιδανικά τόσο στον κ. Μπογδάνο, όσο και στις κατ’ εξακολούθηση πολιτικές κυβιστήσεις της ΝΔ:

«Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστής διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν».

Μηδέν εις το πηλίκο για μία ακόμη φορά, λοιπόν, για την κυβέρνηση της ΝΔ, όσο κι αν ο κ. Μπογδάνος προσπαθεί να μας πείσει πως ο πρωθυπουργός αποτελεί έναν σύγχρονο «Νικηταρά» κι εκείνος το πρωτοπαλίκαρό του.

Υ/Γ.: Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Ερντογάν έχει όντως χάσει τον ύπνο του, αφού από την στιγμή που έμαθε τη δήλωση του κ. Μπογδάνου, δεν έχει σταματήσει να γελάει.

«Έχουμε κάνει τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του»
«Έχουμε κάνει τον Ερντογάν να χάσει τον ύπνο του»

Φημολογείται, μάλιστα, πως έχει εξαντληθεί τόσο πολύ, που ο κ. Μπογδάνος, μετά από σύντομη επικοινωνία που είχε μαζί του, παραδέχτηκε πως:

«Σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο, αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι ράκος».

Παναγιώτης Κολέλης

Πηγή: Κατιούσα

(Visited 175 times, 1 visits today)