Print Friendly, PDF & Email

Η Ελληνοφρένεια τρολάρει τον Άδωνι για τη συγκέντρωση στο Εφετείο

Επιστήμη vs Αδ. Γεωργιάδη: Όταν η πραγματικότητα, αργά ή γρήγορα, διαψεύδει τις προβλέψεις του υπουργού ανάπτυξης. Το χρονικό του νέου «κουβά» σχολίασε με καυστικό τρόπο η Ελληνοφρένεια

Αν αποφασίσετε να παίξετε κάτι στο στοίχημα, τσεκάρετε πρώτα καλού – κακού μήπως έχει τοποθετηθεί για το ζήτημα ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να παίξετε το ακριβώς αντίθετο, με εγγυημένα αποτελέσματα.

Κάποιες φορές η πραγματικότητα διαψεύδει τον υπουργό ανάπτυξης μέσα σε λεπτά ή ώρες, άλλες φορές η διάψευση έρχεται λίγο καιρό αργότερα, αλλά πάντα με την ίδια προδιαγεγραμμένη έκβαση.

Όπως με τη «βαρυσήμαντη» τοποθέτηση του στις 21 Οκτώβρη 2021, όπου ισχυριζόταν πως είναι «φύσει αδύνατον» να μην υπάρξει αύξηση κρουσμάτων μετά τη συγκέντρωση στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, προσθέτοντας μάλιστα και το αισχρό ψέμα ότι «οι περισσότεροι δε φορούσαν μάσκες».

Κάτι λιγότερο από τρεις μήνες μετά, η Μίνα Γκάγκα, διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του Σωτηρία, διέψευσε πανηγυρικά τόσο τις θεωρίες περί υπερμετάδοσης στη συγκέντρωση, όσο και τα περί μη μασκών από τους διαδηλωτές.

Το χρονικό αυτού του νέου «κουβά» σχολίασε με το δικό της καυστικό τρόπο η Ελληνοφρένεια:

Η Ελληνοφρένεια τρολάρει τον Άδωνι για τη συγκέντρωση στο Εφετείο (vid)

Πηγή: Κατιούσα

(Visited 598 times, 1 visits today)