Print Friendly, PDF & Email

Ο Σύριζα καταγγέλλει στους λύκους καταπάτηση των δικαιωμάτων των… προβάτων!

Ακρως επικίνδυνοι! Καλύτερο πλυντήριο στην άγρια αντιλαϊκή πολιτική και τον κατασταλτικό μηχανισμό της ΕΕ δεν θα μπορούσε να υπάρξει!

Το ακούσαμε κι αυτό…

Η Ευρωομάδα όπου συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε επιστολές στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, στους επικεφαλής των Πολιτικών Ομάδων και τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) για να καταγγείλει:

«Ερντογανικές και ορμπανικές πρακτικές, αστυνομοκρατία και περιορισμό θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών στην Ελλάδα»,

καλώντας τους να «υποστηρίξουν το κράτος δικαίου»!

Ο Σύριζα καταγγέλλει στους λύκους καταπάτηση των δικαιωμάτων των... προβάτων
Ο Σύριζα καταγγέλλει στους λύκους καταπάτηση των δικαιωμάτων των… προβάτων!

Διατείνονται μάλιστα πως:

«Είναι πλέον πασιφανές ότι η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να διαφυλάξει τον θεσμό της αστυνομίας, επιτρέποντας σε παραβατικούς αστυνομικούς να λειτουργούν ως δικαστές και τιμωροί του πεζοδρομίου»!

Καλύτερο πλυντήριο για την άγρια αντιλαϊκή πολιτική και το κατασταλτικό πλαίσιο της ΕΕ, με στόχο τη θωράκιση του κεφαλαίου, δεν θα μπορούσε να υπάρξει!

Οπως δεν θα μπορούσε να υπάρξει και κάποιο καλύτερο άλλοθι για την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία εγκαλείται επειδή δεν μπορεί να διαφυλάξει «τον θεσμό της αστυνομίας»!

Τι προτείνουν λοιπόν;

Να πάρει μαθήματα από τις άλλες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, σοσιαλδημοκρατικές και νεοφιλελεύθερες, όπως της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, που ξυλοφορτώνουν τους εργαζόμενους και το λαό με …σεβασμό στις λαϊκές ελευθερίες;

Η να της τραβήξει το αυτί η ΕΕ, που ποινικοποιεί την κομμουνιστική ιδεολογία και τη δράση κομμουνιστικών – ριζοσπαστικών δυνάμεων στα κράτη – μέλη, ενισχύει το κατασταλτικό της πλαίσιο και θωρακίζει με όλα τα μέσα την εξουσία των μονοπωλίων της απέναντι στον «εχθρό λαό»;

Ο Σύριζα καταγγέλλει στους λύκους καταπάτηση των δικαιωμάτων των... προβάτων

Αστεία πράγματα, αν δεν ήταν άκρως επικίνδυνα για τους λαούς…

Πηγή: Ριζοσπάστης

(Visited 358 times, 1 visits today)