Print Friendly, PDF & Email

Ιταλοί δάσκαλοι εκπαιδεύονται για να πολεμούν τον σατανά!

Το πρόγραμμα του ακροδεξιού υπ. Παιδείας Μάρκο Μπουσέτι
έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Ιταλία
Αντί για έργα υποδομής και ασφάλειας στα σχολεία, γυρνάμε στον Μεσαίωνα!

Τουλάχιστον 200 δάσκαλοι και καθηγητές δημόσιων ιταλικών σχολείων παρακολουθούν σεμινάριο εξορκισμού, που συνδιοργανώνουν το υπουργείο Παιδείας και το Βατικανό.

Ιταλοί δάσκαλοι εκπαιδεύονται για να πολεμούν τον σατανά
Ο ακροδεξιός υπουργός Παιδείας, Marco Bussetti!

Οχι, δεν είναι παρωδία, αλλά γεγονός στη σύγχρονη Ιταλία!

Ο υπουργός Παιδείας Μάρκο Μπουσέτι, ένας φανατικός θρησκόληπτος καθολικός και μέλος του ακροδεξιού κόμματος της Λέγκας του Ματέο Σαλβίνι

πιστεύει ότι οι… δαιμονισμένοι (!) μαθητές αποτελούν μεγάλο πρόβλημα στα σχολεία της Ιταλίας και χρειάζονται την παρέμβαση της Εκκλησίας για να πολεμήσουν τον…Σατανά!

Οι δάσκαλοι και καθηγητές (κυρίως της θεολογίας), ουσιαστικά δεν εκπαιδεύονται για να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τις … φαντασιοπληξίες του υπουργού Παιδείας και του Βατικανού,

αλλά περισσότερο για να λειτουργήσουν ως… «μεσολαβητές» μέχρι να έρθει το ειδικό… σώμα των ιερέων που έχουν κάνει τους εξορκισμούς… μια χρυσή επιχείρηση!

Τα σεμινάρια, διάρκειας 40 ωρών «μαθαίνουν» στους εκπαιδευτικούς πώς να αναγνωρίζουν τους …δαιμονισμένους μαθητές και πώς να συνεργάζονται με τους ιερείς για τη «θεραπεία» τους.

Διδάσκονται επίσης και τις «απελευθερωτικές προσευχές» που χρησιμοποιεί το Βατικανό.

Οι εξορκισμοί στην Ιταλία είναι μια καθημερινή πραγματικότητα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στην Ιταλία του «δυτικού πολιτισμού» οι «ράμπο» του βατικανού κάθε χρόνο κάνουν περισσότερους από μισό εκατομμύριο (!!!) εξορκισμούς.

Ιταλοί δάσκαλοι εκπαιδεύονται για να πολεμούν τον σατανάΑυτό σημαίνει ότι κάθε ημέρα στην Ιταλία λαμβάνουν χώρα σχεδόν 1.400 εξορκισμοί!!

Κι όλα αυτά ενώ οι επιστήμονες και οι ειδικοί ψυχικής υγιεινής, έχουν επανελλημένα προειδοποιήσει ότι οι ασθενείς, που αντιμετωπίζουν χρόνια ψυχολογικά προβλήματα στιγματίζονται από το θρησκόληπτο περιβάλλον τους και τις οικογένειές τους ως …. δαιμονισμένοι.

Κι αυτό γιατί είναι πιο εύκολο ίσως και πιο «βολικό» για τις κλειστές και γεμάτες προλήψεις τοπικές κοινωνίες να κατηγορήσει κανείς τον Σατανά για τις ασθένειές τους.

Έτσι πολλοί ιατροί κρούν τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ανοιχτά πως τέτοιες αντιεπιστημονικές μέθοδοι, που παραπέμπουν στον Μεσαίωνα, θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια την ζωή των ασθενών.

«Ο διάβολος παρουσιάζεται συνήθως με τη μορφή του εθισμού… Υπάρχουν πολλών ειδών εθισμοί, από βιντεοπαιχνίδια μέχρι πορνογραφία»,

εξηγεί στο Daily Beast ο πάτερ Cesare Truqui και προσθέτει:

«Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις πλήρης κατοχής του ατόμου από τον Σατανά. Όμως όταν συμβαίνει αυτό…η μοναδική ελπίδα είναι ο αγιασμός, ένα ροζάριο και οι εξορκιστικές προσευχές».

Ιταλοί δάσκαλοι εκπαιδεύονται για να πολεμούν τον σατανάΤο μεσαιωνικό πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας έγινε φυσικά στόχος των «κοσμοπολίτικων» κομμάτων της Ιταλίας.

«Η χώρα θα έπρεπε να εστιάζει στη βελτίωση των υποδομών και στην ασφάλεια των μαθητών. Τα σχολεία μας δεν είναι ασφαλή, τα γυμναστήρια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σωστά και οι καθηγητές δεν πληρώνονται καλά»,

δήλωσε για το θέμα η Laura Boldrini, πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία άσκησε δρυμεία κριτική στον υπουργό λέγοντας:

«Και τι κάνει ο υπουργός Παιδείας για όλα αυτά; Σεμινάριο για τον εξορκισμό!

Δεν είμαστε στον μεσαίωνα! Τα σχολεία πρέπει να προετοιμάσουν τους νέους για τις πραγματικές προκλήσεις του μέλλοντος κι όχι με δεισιδαιμονίες και προλήψεις».

Αυτά τα «χριστιανοταλιμπανικά» δεν συμβαίνουν στο… μουσουλμανικό Ιράν αλλά σε μια χριστιανική χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Έτσι αντιμετωπίζει η 5η οικονομία της Ευρώπης τα άτομα που έχουν ψυχικές διαταραχές…

Πάντως επειδή θέλω να είμαι δίκαιος οφείλω να το παραδεχτώ: Σατανάδες φυσικά και υπάρχουν!

Ιταλοί δάσκαλοι εκπαιδεύονται για να πολεμούν τον σατανάΝαι μη γελάτε! Τους βλέπετε κι εσείς…

Τους αντικρύζετε κάθε μέρα στα πρόσωπα κάθε «ψεκασμένου» και θρασύδειλου φασίστα!

Στη ματιά κάθε «διάβολου» που νομίζει ότι η …«φυλή» του είναι «ανώτερη» από την φυλή των άλλων… Που πιστεύει ότι η ζωή του έχει μεγαλύτερη αξία από την ζωή των άλλων…

Και δυστυχώς για αυτούς… ούτε οι «εξορκισμοί» ούτε η επιστήμη μπορούν να κάνουν κάτι για να τους… «θεραπεύσουν».

Κι από αυτούς… είναι που κινδυνεύουμε όλοι μας!

Με πληροφορίες από το Daily Beast

Μετάφραση – Σχολιασμός: Ροβεσπιέρος

(Visited 550 times, 1 visits today)
Back2Top