Δε φταίει η κυβέρνηση! Φταίει το χιόνι που την εξαπάτησε… (vid)

Χριστόφορος Ζαραλίκος: «Από το χιόνι στην Μενδώνη»

Πόσο απέχει η λογική ότι δε φταίει η κυβέρνηση αλλά το χιόνι, από τη λογική πως δε φταίει ο βιαστής, αλλά το θύμα και αυτά που φορούσε ή έκανε; Οσο η λογοκρισία από το ψηφισμένο άρθρο 8 και τον μουσικό-καλλιτεχνικό τρομονόμο. Δηλαδή όχι και πάρα πολύ.

Ζούμε σε μια παραπλανημένη χώρα, όπου ακόμα και το χιόνι μας παραπλανεί και δεν έρχεται ελαφρύ και ξερό, όπως το περιμέναμε –βάσει όσων έγραφε το ΑΠΕ. Και βασικά δεν είναι κοκκινιστό, οπότε πρέπει να ρίξεις το αλάτι πριν πήξει.

Μια χώρα που ετοιμάζεται να περάσει τον νέο γύρο λοκντάουν βλέποντας Κούγια στην τηλεόραση.

Δε φταίει η κυβέρνηση! Φταίει το χιόνι που την εξαπάτησε
Δε φταίει η κυβέρνηση! Φταίει το χιόνι που την εξαπάτησε

Οπου οι πλούσιοι των ΒΠ δε βάζουν γεννήτριες, γιατί περιμένουν κάποιο πρόγραμμα του κράτους, ΕΣΠΑ κτλ, να την βάλει αντί για αυτούς, και το νέο βιβλία της Δημουλίδου «Το μαγκάλι στην Εκάλη».

Οπου ό,τι είναι υπέργειο (καλώδια) πρέπει να υπογειοποιηθεί, και ό,τι είναι υπόγειο (π.χ. Μετρό) θα έπρεπε να είναι στον αέρα –αλλά ο αέρας δεν είχε πολλά κέρδη και αρχαία.

Μια χώρα που σέβεται μόνο τους τουρίστες, για αυτό καλά θα κάνουν τα μικρά παιδιά να φύγουν –εκτός κι αν μείνουν και τα γκρεμίσουν όλα.

Ο χιονιάς απέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του σοσιαλισμού –έχετε δει πώς πάει το Lada Niva στο χιόνι;

Ο Ζαραλίκος ετοιμάζεται να φάει ό,τι μαζεύει από δωρεές στους δικηγόρους, μετά την ψήφιση του τρομονόμου για το οπτικοακουστικό υλικό.

Ενώ εκφράζει τη βάσιμη υποψία πως όποιος θέλει να παραιτήσει τη Μενδώνη, πρέπει μάλλον να το ζητήσει από γνωστό (αντι)συνταγματολόγο, που ως καθηγητής στο ΑΠΘ μόνο τον Αριστοτέλη δεν είχε παρενοχλήσει…

Και ενώ τα κοράκια-πιστόλια της τηλεόρασης έχουν αναλάβει να ενοχοποιήσουν τα θύματα κακοποίησης για να τα τρομάξουν και να μη μιλήσουν, τα κόμματα εξουσίας φέρνουν στη βουλή συζήτηση για το επίπεδο στα social media, όπου αλωνίζουν οι δικοί τους κομματικοί στρατοί, αφού δεν έχουν κάτι σοβαρό να διαφωνήσουν.

Τι να πουν, δηλαδή, για το επόμενο μνημόνιο που θα μας φέρουν κολάρο;

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί…

Δε φταίει η κυβέρνηση! Φταίει το χιόνι που την εξαπάτησε… (vid)

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 123 times, 1 visits today)
Back2Top