Print Friendly, PDF & Email

Εισαγγελέας υπεράσπισης ναζιστικής οργάνωσης! Η Αδαμαντία Οικονόμου «δικαίωσε» τον τίτλο της! (vid)

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση-όνειδος της εισαγγελέως για αναστολή ποινών σε όλους τους ναζί! Μάλστα είχε και το θράσος να δηλώσει ότι θα πρότεινε αναστολή ακόμα και για τον Ρουπακιά αλλά δεν της το επιτρέπει ο …νόμος!

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, πλην του Γιώργου Ρουπακιά, ζήτησε να αφεθούν μέχρι την έφεση, οι καταδικασθέντες της δίκης για τη Χρυσή Αυγή, η εισαγγελέας έδρας Αδαμαντία Οικονόμου, με την εξαίρεση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά!

«Συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να χορηγηθεί αναστολή στην έφεση για όλους τους κατηγορούμενους πλην του Γ. Ρουπακιά. Πέρασαν 7 έτη και (οι καταδικασθέντες) δεν προχώρησαν σε νέες αξιόποινες πράξεις.

Να επισημανθεί ότι διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, έκλεισαν τα γραφεία της και η εφημερίδα. Ανεξαρτήτως όσων προαναφέρθηκαν, η εκτέλεση των ποινών ισοδυναμεί με ανεπανόρθωτη βλάβη καθώς έως να τελεσιδικήσει η υπόθεση θα έχουν εκτίσει την επιβληθείσα ποινή».

δήλωσε η εισαγγελέας.

Εισαγγελέας υπεράσπισης ναζιστικής οργάνωσης! Η Αδαμαντία Οικονόμου «δικαίωσε» τον τίτλο της
Εισαγγελέας υπεράσπισης ναζιστικής οργάνωσης! Η Αδαμαντία Οικονόμου «δικαίωσε» τον τίτλο της!

Σύμφωνα με την εισαγγελέα… συνήγορο των ναζιστών, Αδαμαντία Οικονόμου:

«Άπαντες οι πολίτες είναι ίσοι χωρίς να γίνεται κάποια διάκριση. Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να αναστέλλεται η ποινή. Από κανένα στοιχείο δεν προκύπτει ότι θα διαπράξουν άλλα εγκλήματα».

«Ξεχνώντας» βέβαια το συνεχιζόμενο πογκρόμ κατά μεταναστών που δεν σταμάτησε ούτε και κατά την διάρκεια της δίκης και βέβαια την άνανδρη επίθεση πριν από δύο χρόνια κατά του δημάρχου θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η πλειοψηφία των κατηγορουμένων έχει λευκό ποινικό μητρώο.

Αλλά κι εδώ η εισαγγελέας αποκρύπτει το γεγονός ότι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για προήθεια εκρηκτικών υλών και την τοποθέτηση βομβών σε κινηματογράφους όπου παίζονταν έργα Σοβιετικών σκηνοθετών!

Εισαγγελέας υπεράσπισης ναζιστικής οργάνωσης! Η Αδαμαντία Οικονόμου «δικαίωσε» τον τίτλο της

Την έντονη αντίδραση στην πρόταση της εισαγγελέως εξέφρασαν οι συνήγοροι της Πολιτικής Αγωγής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Παναγιώτης Σαπουντζάκης, συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων τόνισε ότι:

«Η πρόταση της εισαγγελέως έχει την ίδια βαρύτητα με την πρότασή της περί αθωότητας των κατηγορουμένων. Η εισαγγελέας επικαλέστηκε ότι δεν συντρέχουν επιβαρυντικές περιπτώσεις παρόλο που ο Ν. Μιχαλολιάκος καταδικάστηκε το ’79 σε μια ποινή.

Ξέχασε να πει ότι αυτή η ποινή ήταν ότι τότε έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους που έδειχναν σοβιετικά έργα, όπως παρέβλεψε και την προκλητική συμπεριφορά του κ. Λαγού. Οι κατηγορούμενοι με τη στάση τους δεν παρέχουν κανένα εχέγγυο ότι δεν θα τελέσουν άλλα εγκλήματα».

Υπάρχει κάτι σάπιο μέσα στην Εισαγγελία

Εισαγγελέας υπεράσπισης ναζιστικής οργάνωσης! Η Αδαμαντία Οικονόμου «δικαίωσε» τον τίτλο της
Εισαγγελέας υπεράσπισης ναζιστικής οργάνωσης! Η Αδαμαντία Οικονόμου «δικαίωσε» τον τίτλο της!

Ο συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής, Θανάσης Καμπαγιάννης, με δήλωσή του έξω από το Εφετείο δήλωσε ότι:

«Υπάρχει κάτι σάπιο μέσα στην Εισαγγελία αυτής της χώρας όταν η εισαγγελική λειτουργός λέει ψέματα ενώπιον ενός δικαστηρίου ότι ο Λαγός δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, κάτι το οποίο είναι ευρύτατα γνωστό.

Υπάρχει κάτι σάπιο στην Εισαγγελία αυτής της χώρας όταν η εισαγγελική λειτουργός λέει ότι το αδίκημα της προμήθειας εκρηκτικών υλών, για το οποίο έχει καταδικαστεί ο Μιχαλολιάκος, είναι χαμηλής ποινικής απαξίας.

Σε κάθε περίπτωση αν, όπως είπε η κα Εισαγγελέας, η Χρυσή Αυγή έχει διαλυθεί, ας πάρει ένα τηλέφωνο το Μιχαλολιάκο προκειμένου να τον ενημερώσει».

Βόμβες σε κινηματογράφους

Τέλος, ο συνήγορος της Πολιτικής Αγωγής, τόνισε πως:

«Η εισαγγελέας δικαίωσε τον τίτλο που κέρδισε επάξια στη διάρκεια της διαδικασίας: Εισαγγελέας υπεράσπισης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή».

Εισαγγελέας υπεράσπισης ναζιστικής οργάνωσης! Η Αδαμαντία Οικονόμου «δικαίωσε» τον τίτλο της!

Από την πλευρά του ο συνήγορος των Αιγυπτίων ψαράδων Κώστας Παπαδάκης επεσήμανε ότι:

«Τώρα που η δίκη τελειώνει η εισαγγελέας έχει αποβάλει τα προσχήματα και μετετράπη σε συνήγορο των κατηγορουμένων. Τη θυμόμαστε από άλλες δίκες, αναρχικών, που είχε αντίθετη συμπεριφορά και ζητούσε να πάνε στη φυλακή άνθρωποι που τελικά αθωώθηκαν».

Θα ακολουθήσουν οι δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης των εγκληματιών ναζί και όταν ολοκληρώσουν το δικαστήριο θα αποσυρθεί για να αποφασίσει για τις αναστολές.

Η απόφαση ίσως να ανακοινωθεί ακόμα και αύριο.

Υ/Γ.: Όπως πολύ σωστά επισήμανε κι ο Λα Κάππα, τελικά ο μόνος χρυσαυγίτης που δεν λύγισε στο δικαστήριο μένοντας πιστός στις ιδέες του μέχρι το τέλος είναι η …Εισαγγελέας!

Αλήθεια η κυρία Χρυσαυγγελέας τί έχει να μας πει για αυτό το βίντεο;

Μιχαλολιάκος: «Αν χρειαστεί θα γίνουμε και …φυγόδικοι!» (vid)

Με πληροφορίες από 902.gr και GoldenDawn Watch

Ροβεσπιέρος

(Visited 872 times, 1 visits today)