Έκτακτο: Δυναμική παρέμβαση του ΠΑΜΕ στου Μαξίμου (vid)

«Ό,τι μέτρα και να πάρουν δεν θα μας υποτάξουν, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας»

Μετά το χτεσινό μπάσιμο του ΠΑΜΕ στο υπουργείο εργασίας, σήμερα το πρωί δυνάμεις του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν δυναμική παρέμβαση στην πύλη του Μέγαρου Μαξίμου, αιφνιδιάζοντας ξανά, κυβέρνηση και κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, κάλεσαν την κυβέρνηση να αποσύρει εδώ και τώρα το άθλιο πολυνομοσχέδιο που τσακίζει το δικαίωμα στην απεργία και φέρνει επέκταση των πλειστηριασμών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, υλοποιεί με σθένος ότι εκκρεμότητες είχαν αφήσει.

Προχωράει κατά γράμμα όλες τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών – λαϊκών αγώνων.

Έκτακτο: Δυναμική παρέμβαση του ΠΑΜΕ στου ΜαξίμουΧέρι – χέρι με τη Νέα Δημοκρατία συμβαδίζουν και ψηφίζουν μέτρα απέναντι στη ζωή και τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού, χτυπώντας παράλληλα την καρδιά των εργατικών – λαϊκών αγώνων, το δικαίωμα στην απεργία.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε καθημερινή, μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό.

Καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να στηρίξουν την απεργία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή 12 Γενάρη (12 μ. Ομόνοια), ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Τη Δευτέρα 15 Γενάρη μέρα ψήφισης των μέτρων, το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία σε μεγάλο συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. στην Ομόνοια.

«Ό,τι μέτρα και να πάρουν δεν θα μας υποτάξουν, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας»

Κάλεσμα στο λαό και την εργατική τάξη να βγει στο δρόμο και να ξεσηκωθεί ενάντια στο απαράδεκτο πολυνομοσχέδιο που μεταξύ άλλων βάζει στον πάγο το δικαίωμα της απεργίας, επεκτείνει τους πλειστηριασμούς και φέρνει νέα χαράτσια και φοροληστεία για τον λαό,

απηύθυνε ο Αλέκος Περράκης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ και πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» το πρωί της Τετάρτης 10 Γενάρη, την ώρα της κινητοποίησης του Μετώπου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Έκτακτο: Δυναμική παρέμβαση του ΠΑΜΕ στου ΜαξίμουΕρωτηθείς για τις κατηγορίες που εξαπολύουν στο ΠΑΜΕ για τη χθεσινή κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας, τόνισε ότι αυτοί που κατηγορούν το ΠΑΜΕ είναι αυτοί που διαλύουν καθημερινά τη ζωή της εργατικής τάξης.

Υπενθύμισε την περίπτωση σύλληψης εργαζόμενης στα Γιάννενα επειδή έκανε απεργία και διεκδικούσε τα δεδουλευμένα της, υπενθύμισε τις περιπτώσεις εργοδοτών που στέλνουν μπράβους για να πάρουν πίσω το δώρο Χριστουγέννων από τους εργαζόμενους.

Έκτακτο: Δυναμική παρέμβαση του ΠΑΜΕ στου Μαξίμου«Αυτοί διαλύουν τη ζωή μας και πρέπει να δώσουμε απάντηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλ. Περράκης και κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν το μεσημέρι στα Ειρηνοδικεία.

«Ό,τι μέτρα και να πάρουν δεν θα μας υποτάξουν, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας», κατέληξε το στέλεχος του ΠΑΜΕ. 

Πηγή: 902.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 73 times, 1 visits today)
Back2Top