Φασίστες έστησαν ενέδρα σε στέλεχος της ΚΝΕ στον Γέρακα!

Συγκέντρωση σήμερα στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία του Γέρακα

Την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε το μέλος του ΚΚΕ και στέλεχος της ΚΝΕ, Άγγελος Μπαλτάς, από ομάδα φασιστοειδών, το βράδυ της Δευτέρας 19 Νοέμβρη καταγγέλλει η Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ,

καλώντας σε συγκέντρωση και καταδίκη της φασιστικής δράσης στην περιοχή, την Τετάρτη 21 Νοέμβρη στην κεντρική πλατεία του Γέρακα στις 19.00.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση – καταγγελία η Οργάνωση:

«Σαν τους ποντικούς του επιτέθηκαν πισώπλατα, χτυπώντας τον στο κεφάλι με αντικείμενο, την ώρα που γυρνούσε από τη δουλειά σπίτι του.

Φασίστες έστησαν ενέδρα σε στέλεχος της ΚΝΕ στον Γέρακα
Φασίστες έστησαν ενέδρα σε στέλεχος της ΚΝΕ στον Γέρακα!

Η επίθεση έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς απειλών που είχε δεχθεί ο σύντροφος, τόσο στη δουλειά του όσο και τηλεφωνικά.

Η επίθεση δεν είναι άσχετη από τη δράση φασιστικών ομάδων, που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, με αφορμή τα γεγονότα που έχουν γίνει στο 1ο ΓΕΛ Γέρακα.

Τέτοιοι ήταν και είναι οι φασίστες, ως γνήσιοι άνθρωποι της νύχτας χτυπάνε στο σκοτάδι, νομίζοντας πως θα κρυφτούν.

Τους ενοχλεί η παρέμβαση του Κόμματος στους εργαζόμενους και τη νεολαία της περιοχής. Γελιούνται αν νομίζουν ότι με τέτοιες δράσεις θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ και την ΚΝΕ.

Τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ διδάσκουν ότι δεν μας λυγίζουν τέτοιες πρακτικές, αντίθετα μας δυναμώνουν. Θα μας βρουν μπροστά τους.

Ας το καταλάβουν καλά. Η εργατική τάξη, ο λαός, θα τους απομονώσει και θα τους βάλει βαθιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Φασίστες έστησαν ενέδρα σε στέλεχος της ΚΝΕ στον Γέρακα

Καλούμε σε συγκέντρωση και καταδίκη της φασιστικής δράσης στην περιοχή, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στην κεντρική πλατεία του Γέρακα, στις 19.00.

Είναι η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά».

Πηγή: 902.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 389 times, 1 visits today)
Back2Top