Ξεβρωμίζει ο τόπος: Άδειασαν τα κεντρικά γραφεία της ΧΑ

Μετά το πρόσφατο κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην κεντρική πλατεία του Πειραιά και τις χτεσινές καταδίκες Λαγού – Μίχου κι ακόμα 5 μελών των ταγμάτων εφόδου του μορφώματος, για την επίθεση στο «Συνεργείο», πλησιάζει και το τέλος της μακρόσυρτης δίκης των ναζί για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Από το πρωί του Σαββάτου έχει ξεκινήσει το άδειασμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Ξεβρωμίζει ο τόπος: Άδειασαν τα κεντρικά γραφεία της ΧΑ

Οι ταμπέλες στα κεντρικά γραφεία της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης κατέβηκαν ενώ από νωρίς φορτηγά αδειάζουν το κτίριο της Μεσογείων, όπου για περίπου 7 χρόνια στεγάζονταν τα κεντρικά γραφεία της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης.

Στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν σε λογαριασμό στο twitter, φαίνονται τρία φορτηγά από μεταφορική εταιρία που έχουν στηθεί έξω από τα γραφεία στη Μεσογείων και έχουν ξεκινήσει τη μεταφορά του εξοπλισμού.

Το κλείσμο των γραφείων της ναζιστικής συμμορίας ήταν ζήτημα χρόνου αφού ο Μιχαλολιάκος είχε αναφερθεί δημόσια για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρυασυγίτες μετά το εκλογικό στραπάτσο των εκλογών του Ιουλίου.

Το καλοκαίρι αρκετά δημοσιεύματα μιλούσαν για κλείσιμο των κεντρικών γραφείων της Μεσογείων λόγω αδυναμίας πληρωμής του ενοικίου.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό η επίσημη ιστοσελίδα της καταργήθηκε ενώ είναι ακόμη άγνωστο σε πόσους ακόμα χρωστά το ναζιστικό μόρφωμα.

Ξεβρωμίζει ο τόπος: Άδειασαν τα κεντρικά γραφεία της ΧΑ
Ξεβρωμίζει ο τόπος: Άδειασαν τα κεντρικά γραφεία της ΧΑ

Μετά το πρόσφατο κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην κεντρική πλατεία του Πειραιά και τις χτεσινές καταδίκες Λαγού – Μίχου κι ακόμα 5 μελών των ταγμάτων εφόδου του μορφώματος, για την επίθεση στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη το 2013, πλησιάζει και το τέλος της μακρόσυρτης δίκης των ναζί – που ήδη έχει ξεπεράσει τα 4 χρόνια – για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος!!

Ροβεσπιέρος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 250 times, 1 visits today)
Back2Top