Print Friendly, PDF & Email

Νέος «Σώρρας» διοργανώνει το συλλαλητήριο στην Αθήνα

«Μακεδονομάχος» ή κρυφο-ΝΑΖΙ; (vid)

Το ποιόν του συγκεκριμένου κυρίου (Δημήτρης Μιχάκης το όνομά του) περιγράφεται εκτός από τα βίντεο που ακολουθούν και στο ηχητικό από την εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου στον Real Fm (ειδικότερα από το 9′,10”).

Νέος «Σώρρας» διοργανώνει το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μιχάκης;

Η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Μιχάκης κι ο τηλεοπτικός φακός συναντιούνται, είναι έξω από το θέατρο Χυτήριο στην Ιερά Οδό.

Εκεί όπου Χρυσή Αυγή και παραθρησκευτικές οργανώσεις, προπηλακίζουν ηθοποιούς και θεατές προκειμένου να ακυρώσουν την θεατρική παράσταση «Corpus Christi».

Στο ρεπορτάζ που μετέδωσε τότε ο Alpha, ο Δημήτρης Μιχάκης, ανάμεσα στα άλλα κωμικοτραγικά, ακούγεται να φωνάζει σε αστυνομικό την ώρα που οι συγκεντρωμένοι ψάλλουν τον εθνικό ύμνο και με το χέρι υψωμένο σε στάση ναζιστικού χαιρετισμού παρακαλώ, πως θα τον καταγγείλει γιατί δεν είναι σε στάση… προσοχής!

Εκεί δίπλα στον υπόδικο πλέον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής…

Ο Δημήτρης Μιχάκης σε «πατριωτική» κι «ορθόδοξη» δράση

Η υποψηφιότητα του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Παρά τους κοινούς… «αγώνες» με τη Χρυσή Αυγή για την απαγόρευση θεατρικών έργων, ο Δημήτρης Μιχάκης, επανεμφανίζεται στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, με το ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπου τελικά τερματίζει προτελευταίος μεταξύ 20 υποψηφίων των ΑΝΕΛ.

Στις εκλογές δηλαδή που οι ΑΝΕΛ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ συγκρότησαν την κυβέρνηση «Πρώτη Φορά Αριστερά»!

Νέος «Σώρρας» διοργανώνει το συλλαλητήριο στην Αθήνα
Νέος «Σώρρας» διοργανώνει το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Με ένα καταγγελτικό μήνυμα για όλα τα κόμματα (κι αφού ήταν σίγουρο πως δεν μπορεί να εκλεγεί) ο Μιχάκης, αποφασίζει να απέχει από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτου.

Ιδρύει ένα ακόμα κρυφοφασιστικό μόρφφωμα τύπου «Αρτέμη Σώρρα» με το …πρωτότυπο όνομα: Ελλήνων Ελευθέρων Συνένωσις – ΕΛΛΗΝ.Ε.Σ. (Το ΕΣ στο τέλος… μπορεί να είναι κι ‘S’ δεν παίρνω όρκο.)

Στο Ωραιόκαστρο κατά των προσφυγόπουλων

Ένα περίπου χρόνο αργότερα, ο Δημήτρης Μιχάκης, εμφανίζεται (ως «νομικός» αυτή τη φορά) και πάλι στα κανάλια και υπερασπίζεται το «δικαίωμα» των κατοίκων του Ωραιοκάστρου να καθυβρίζουν 9 προσφυγόπουλα και την προσπάθεια να εμποδίσουν την είσοδό τους σε σχολείο της περιοχής.

Κι εδώ το παραλλήρημά του με την ανοχή βεβαίως και του Μπογδάνου

Η φασιστική οργάνωση (Πατριωτική Ένωση Έλληνες Πολίτες) πραγματοποίησε μάλιστα κι εκδήλωση στην περιοχή, όπου ο Μιχάκης ήταν κεντρικός ομιλητής στο μπαλκόνι, απευθυνόμενος με φωνή «Ανδρέα Παπανδρέου» στη λαοθάλασσα των… 30 ούγκανων που τον χειροκροτούν μες τη βροχή!

Απολαύστε τον

Επιφυλακτικές οι Παμμακεδονικές Ενώσεις

Η αποκάλυψη (μάλλον το «ξεβράκωμα») του διοργανωτή του συλλαλητηρίου, έχει φέρει «αμηχανία» και «προβληματισμό» στις Παμμακεδονικές Ενώσεις και σε όλους τους συλλόγους που συνέβαλαν στην διοργάνωση του εθνικιστικού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότερες από αυτές δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στο «συλλαλητήριο» στην Αθήνα.

Πιθανότατα θα περιμένουν να δουν τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης κι έπειτα θα παρέμβουν, αλλά όχι νωρίτερα από τα μέσα Μαρτίου.

Πηγή: Ημεροδρόμος και Reader

Σχόλια: Ροβεσπιέρος

(Visited 921 times, 1 visits today)