«Πατριώτες» που διαδηλώνουν μια φορά κάθε 25 χρόνια!

Όταν στη Νατοϊκή βάση της Σούδας Νατοϊκοί στρατιώτες, οπλισμένοι σαν αστακοί, κάνουν «μανούρες» στους Κρήτες – έχουμε περιστατικά ξυλοδαρμών κι άλλες «ομορφιές» – συμπεριφέρονται δηλαδή σαν δύναμη κατοχής και νταβατζήδες στην περιοχή των Χανίων, αυτοί οι Κρητικοί, που ήρθαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, τι έκαναν;

Έκαναν κανένα συλαλλητήριο εκεί πριν έρθουν εδώ;

«Πατριώτες» που διαδηλώνουν μια φορά κάθε 25 χρόνιαΉ μήπως εδώ ήταν η «πρεμιέρα» τους;

Αν δεν έκαναν, είναι τζάμπα μάγκες και κότες. Εκεί θέλω να τους δω…

Όταν το Σύνταγμα της χώρας απαγορεύει ρητά κάθε ξένη δύναμη στη χώρα:

«Χωρίς νόμο, που να ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Ελληνική Επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη ούτε μπορεί να διαμένει σε αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή.»

Είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν πόσο πατριώτες είναι πολλές φορές κι ειδικά στη Θεσσαλονίκη – πέρασμα ξένων στρατιωτικών δυνάμεων.

«Πατριώτες» που διαδηλώνουν μια φορά κάθε 25 χρόνια

 

Πού ήταν όλοι αυτοί όταν οι αληθινοί πατριώτες έβαζαν με κίνδυνο της ίδιας της ζωής τους τα κορμιά τους για να μην περάσουν;

Έτσι όμως κάνουν μόνο οι αληθινοί πατριώτες.

Στις πράξεις κι όχι στα λόγια.

Θέτουν και τη ζωή τους σε κίνδυνο, αντιμέτωποι με τον πραγματικό εχθρό και βρίσκονται και κατηγορούμενοι για την πατριωτική ενέργειά τους.

19ο Συνέδριο - Το Πρόγραμμα του ΚΚΕ - Μέρος 4ο

Όχι βάζοντας τα καλά τους ή τα στρατιωτικά τους ή ντυμένοι με την σημαία, για να βγουν στο δρόμο κάθε 25 χρόνια για την «πατρίδα».

Η πατρίδα δε σας έχει ανάγκη μια φορά σε κάθε γενιά… Σας έχει ανάγκη να την σκέφτεστε πιο συχνά.

«Πατριώτες» που διαδηλώνουν μια φορά κάθε 25 χρόνιαΑδέλφια, ανοίγουν νέα νατοϊκή βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη.

Αυτοί οι 50 χιλάδες, οι 90 χιλιάδες τα… 3 εκατομμύρια, (γίνανε κι ειδικοί στο πως μετρούνται τα πλήθη) που ήταν προχθές στους δρόμους, να πάνε κι εκεί!

Όχι για τα εγκαίνια όμως… Μην μπερδευτείτε και σας πάει ο ΝΑΤΟϊκός σας στρατηγός και χειροκροτείσετε. Να πάμε για να ξεκουμπιστούν!

Την Κυριακή 11 Φλεβάρη στις 11 π.μ. λοιπόν περιμένω να σας δω κι εκεί.

Για την Μακεδονία και τη Θράκη μας!

Για την Ελλάδα της προκοπής, της ειρήνης και της φιλίας των λαών!

Οι Αλύγιστοι της ταξικής πάλης και οι «άλλοι»
Στη φωτογραφία αληθινοί πατριώτες – τον περασμένο Ιούνιο – με κίνδυνο της ζωής τους μπήκαν στη μέση του δρόμου και μπλόκαραν ισχυρή Νατοϊκή δύναμη, που επιχείρησε να διασχίσει τη Μακεδονία για να λάβει μέρος στην Νατοϊκή Άσκηση Noble Jump (κάπου στη Ρουμανία) κι απαίτησαν να γυρίσουν πίσω. Η Νατοϊκή φάλαγγα μετά από 4ωρη αναμονή τελικά έκανε αναστροφή κι αποχώρησε!

Καταγγελίες για την «δράση» των Νατοϊκών στα Χανιά

Δήλωση θύματος

Κατερίνα Κ.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 238 times, 1 visits today)
Back2Top