Print Friendly, PDF & Email

Ο Παππάς έγινε «λαγός» εκθέτοντας (ξανά) τη χρυσαυγγελέα!

Καταζητείται από την Αστυνομία που υποτίθεται πως είχε «υπό στενή παρακολούθηση» τους εγκληματίες ναζιστές

Αν ο Λαγός διέφυγε «νομότυπα» κρυπτόμενος πίσω από την ασυλία του ως ευρωβουλευτή και αφότου το ελληνικό κράτος τον άφησε να φύγει, ειδοποιώντας τις αεροπορικές εταιρείες να αποτρέψουν την έξοδό του από τη χώρα, μια μέρα αφότου είχε γίνει… λαγός, ο Παππάς απλά έγραψε την απόφαση εκεί που δεν πιάνει μελάνι, παίρνοντας αναστολή από τη σημαία (με τον αγκυλωτό σταυρό), αφού κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο Παππάς έγινε «λαγός» εκθέτοντας (ξανά) τη χρυσαυγγελέα
Άφησαν τον Λαγό να γίνει …Λαγός και μια μέρα μετά έβγαλαν εντολή απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα!

Μάλιστα, έβαλε και το συνήγορό του να μας διαβεβαιώσει για το συνειδητό της απόφασής του και για τα χρόνια που θα «έχανε» ο πελάτης του στη φυλακή ενόψει της εκδίκασης σε β’ βαθμό:

«Ο πελάτης μου έχει τις απόψεις του. Θα σταθμίσει το γεγονός ότι μπορεί να εκτίσει μία ποινή, η οποία στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο μπορεί να μην επικυρωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση ποιος θα του δώσει πίσω τα χρόνια που έκανε φυλακή; Προς το παρόν είναι συνειδητή επιλογή του να μην εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο ή μεθαύριο και τι θα αποφασίσει. Γι’ αυτό τονίζω ότι αυτό ισχύει προς το παρόν».

Ήδη η Αστυνομία έχει πραγματοποιήσει εφόδους σε τρεις από τις τέσσερις οικίες ιδιοκτησίας του, οι τρεις στην Αττική, (Παπάγου, Ίλιον) και μία στα Ιωάννινα που αναμένεται.

Πλέον όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τον εντοπισμό του φυγόδικου υψηλόβαθμου στελέχους και πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Πληροφορίες ότι η ΕΛΑΣ ενδέχεται να κάνει έφοδο και στην οικία της Χρυσαυγγελέως, δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί…

Ο Παππάς έγινε «λαγός» εκθέτοντας (ξανά) τη χρυσαυγγελέα
Ο Παππάς έγινε «λαγός» εκθέτοντας (ξανά) τη χρυσαυγγελέα!

Όλα αυτά τη στιγμή που τα κυρίαρχα ΜΜΕ τόσες μέρες μας διαβεβαίωναν για το «στενό κλοιό» της ΕΛ.ΑΣ. στα ηγετικά στελέχη της ΧΑ, που «γνώριζε κάθε τους κίνηση» κι ήταν πανέτοιμη να τους συλλάβει σε περίπτωση εντάλματος σύλληψης.

Ο Χρήστος Παππάς με την απόφασή του να αποφύγει τη σύλληψη, υλοποίησε την «απειλή» που είχε εκτοξεύσει πριν από λίγα χρόνια, ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, που σε δημόσια ομιλία είχε πει:

«Αν χρειαστεί για γίνουμε και φυγόδικοι…»,

ενώ ταυτόχρονα άφησε έκθετη και την Εισαγγελέα Συνήγορο Υπεράσπισης της Ναζιστικής οργάνωσης, Αδαμαντία Οικονόμου, η οποία πρότεινε την αναστολή των ποινών για τους χρυσαυγίτες επειδή:

«Συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις για να χορηγηθεί αναστολή στην έφεση για όλους τους κατηγορούμενους πλην του Γ. Ρουπακιά. Πέρασαν 7 έτη και δεν προχώρησαν σε νέες αξιόποινες πράξεις».

Υπενθυμίζουμε ότι ο υπαρχηγός της ΧΑ, είχε διαφύγει την σύλληψη και το Σεπτέμβρη του 2013, μέχρι τελικά να παραδοθεί στις αρχές –τελευταίος– από την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν συλληφθεί 10 καταδικασθέντες που έδωσαν το παρών στο δικαστήριο και οδηγήθηκαν στο Μεταγωγών, ενώ ακολούθησε η παράδοση ακόμα 25 ατόμων, ανάμεσά τους και όλοι οι συγκατηγορούμενοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ.

Ο Παππάς έγινε «λαγός» εκθέτοντας (ξανά) τη χρυσαυγγελέα
Ο Παππάς έγινε «λαγός» εκθέτοντας (ξανά) τη χρυσαυγγελέα!

Επιπλέον κρατείται ένα ακόμα άτομο στην Κέρκυρα και ένα ακόμα στην Θεσσαλονίκη.

Για τον Γιάννη Λαγό θα ακολουθηθεί «ειδική διαδικασία» που περιλαμβάνει την άρση ασυλίας από το ευρωκοινοβούλιο.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς που παρέμενε φρουρούμενος σε κατ’ οίκον περιορισμό, έχει οδηγηθεί κι αυτός στη ΓΑΔΑ για τα περαιτέρω…

Με πληροφορίες από Κατιούσα και News 24/7

Ροβεσπιέρος

(Visited 649 times, 1 visits today)