Print Friendly, PDF & Email

Πελετίδης: Ο πολιτικός εκβιασμός από το «Μαύρο Μέτωπο» στην Πάτρα δεν θα περάσει

Ο κομμουνιστής Δήμαρχος αποκαλύπτει στον πατραϊκό λαό το βρώμικο σχέδιο της αντιπολίτευσης για να μπλοκάρουν τα έργα

Οι δημοτικές παρατάξεις της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ, που από κοινού με τους υπόλοιπους «πρόθυμους» και δήθεν «ακομμάτιστους» έχουν συγκροτήσει ενιαία παράταξη, σε επιστολή τους που υπογράφουν ως «καταργημένοι δημοτικοί σύμβουλοι», αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «προβληματιζόμαστε έντονα για την από εδώ και πέρα συμμετοχή μας» σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αποκαλύπτουν έτσι, ότι όσα ισχυρίζονται στην επιστολή τους αποτελούν «προφάσεις εν αμαρτίαις».

Σχεδιασμένα προχωρούν στην κατάργηση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, προαναγγέλλοντας την αποχή τους από τις συνεδριάσεις του οργάνου.

Καταγγέλλουν τον Πελετίδη επειδή έφερε το νερό στην Πάτρα δωρεάνΚλιμακώνουν την επίθεσή τους κατά της Δημοτικής Αρχής, επιδιώκοντας να σταματήσουν τη λειτουργία του Δήμου και να εμποδίσουν την υλοποίηση του πρωτόγνωρου έργου που πραγματοποιείται στην πόλη μας, για τις ανάγκες του λαού.

Ουσιαστικά θέλουν να τιμωρήσουν τον λαό και την νεολαία της Πάτρας για την επιλογή τους να εκλέξουν Δήμαρχο, με συντριπτικό ποσοστό, τον Κώστα Πελετίδη και Δημοτική Αρχή τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Οι συνασπισμένες πολιτικές δυνάμεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, πλην ελαχίστων περιπτώσεων έχουν κοινή πολιτική απέναντι στη Δημοτική Αρχή, με κοινές «συναντήσεις», συνεργασία. Ουσιαστικά λειτουργούν πια ως μία κοινή παράταξη.

Ως τέτοια ίσως και να παρευρεθούν στις κρίσιμες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που έχουμε μπροστά μας, όπως άλλωστε έχουν πράξει και στο παρελθόν.

«Ξεθωριάζουν» οι διαχωριστικές γραμμές τους όταν θίγεται η κοινή τους γραμμή, η επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις, η εμπορευματοποίηση όλων των λαϊκών αναγκών.

Όταν θίγεται ο δρόμος ανάπτυξης που συμφέρει τους λίγους και ταυτόχρονα αυξάνει την ανεργία και τη φτώχεια για τους πολλούς, βάζει λουκέτα στους επαγγελματίες και εμπόρους, ξεκληρίζει τους μικρούς αγρότες.

Η ουσία της λυσσώδους αντίδρασής τους είναι ότι με την ακολουθούμενη πολιτική μας το νερό θα έρχεται δωρεάν στους δημότες των 3 Δήμων της Αχαΐας, ενώ τα κόμματά τους θέλουν να το διαχειρίζεται κάποια Ανώνυμη Εταιρεία, με συμμέτοχο και συνένοχο το Δήμο μας.

Θέλουν η Εταιρεία αυτή να εισπράττει εκατομμύρια ευρώ, πουλώντας το νερό – εμπόρευμα ακόμα μία φορά στα λαϊκά νοικοκυριά.

Ο λαός της Πάτρας όμως, τους έχει πλέον καταλάβει. Ξέρει ότι είναι τα «ζιζάνια» που θέλουν να κρατήσουν την πόλη στο παρελθόν της παρακμής.

Τότε που το χρήμα έρεε άφθονο, αλλά ποτέ δεν έφτανε για τις ανάγκες της πόλης και του λαού της.

Σήμερα, έργα και υποδομές που έλειπαν επί δεκαετίες από την πόλη μας, γίνονται πραγματικότητα και είναι αυτό που τους ενοχλεί και τους ενώνει.

Πελετίδης: Ο πολιτικός εκβιασμός από το «Μαύρο Μέτωπο» στην Πάτρα δεν θα περάσει
Πελετίδης: Ο πολιτικός εκβιασμός από το «Μαύρο Μέτωπο» στην Πάτρα δεν θα περάσει (κλικ για μεγέθυνση)

Πάει πολύ λοιπόν, το να μας εγκαλούν και για έλλειμμα δημοκρατίας, αυτοί που τις υποτιθέμενες διαφορές τους, βάσει των οποίων διεκδίκησαν την ψήφο του πατραϊκού λαού, τις έχουν προ πολλού ξεχάσει.

Αυτοί που θέλουν η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος να υλοποιούν το δικό τους πολιτικό πρόγραμμα.

Αυτοί, των οποίων τα κόμματα, έχουν διακριθεί στην αντιλαϊκή πολιτική, στην καταστρατήγηση της λαϊκής βούλησης, στην καταστολή των αντιδράσεων απέναντι στις αποφάσεις τους.

Τους απαντάμε ότι όσες αποφάσεις και αν ψηφίσουν από κοινού στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Αρχή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αντιλαϊκή πολιτική δε θα εφαρμόσει!

Πηγή: «Λαϊκή Συσπείρωση» Πάτρας

(Visited 952 times, 1 visits today)