Print Friendly, PDF & Email

Η Ραχήλ και η «μπούκα» στη Βουλή!

Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε με αφορμή τα γεγονότα στο σύνταγμα με τη… Ραχήλ και η «μπούκα» στη Βουλή!

Περιέχει αρκετούς χαρακτηρισμούς που θα σοκάρουν. Δεν πρόκειται όμως να πάρω λέξη πίσω!

Όποιος συνεχίσει, διαβάζει με δική του ευθύνη και δεν πρόκειται να απολογηθώ σε κανέναν από όσους απευθύνομαι.

Η Ραχήλ και η «μπούκα» στη Βουλή
Η Ραχήλ και η «μπούκα» στη Βουλή!

Αρκετά πια με το fair play σε ρουφιάνους, Συριζόπανα και επαγγελματίες αντικομμουνιστές και όσους τυφλά τους ακολουθάνε.

* * *

Βρε ανόητοι καναπεδάκηδες που ονειρεύεστε εφόδους σε Βαστίλες και Χειμερινά Ανάκτορα με τα πατατάκια στο χέρι!

Βρε σκυμένοι τηλεθεατές και μονίμως απεργοσπάστες που χλευάζετε τους απεργούς που ρισκάρουν με μια 24ωρη μέχρι και τη δουλειά τους!

Βρε μαλακοπίτουρες σφουγγοκωλάριοι που δεν έχετε πατήσει το πόδι σας ούτε μια φορά στη Γενική Συνέλευση του σωματείου σας και που δεν είστε καν εγγεγραμμένοι!

Βρε κοροϊδάρες με περικεφάλαια μεγαλύτερη κι απ’ του Κολοκοτρώνη που θαυμάζετε αλλά έαν ζούσε θα σας περιφρονούσε ή θα σας έφτυνε!

Βρε πασοκογενείς μικροαστούληδες, που καταντήσατε σε 7 χρονάκια φασιστικά ξεράσματα, πότε ανοίξατε ένα βιβλίο ιστορίας για να ξεστραβωθείτε και να μάθετε πως κινείται η Ιστορία;

Η Ραχήλ και η «μπούκα» στη Βουλή!

Κι έχετε το θράσος να πιάνετε στο στόμα σας τον Μαρξ και τον Λένιν χωρίς να αντιλαμβάνεστε πόσο γελοίοι δείχνετε;

Βρε πολιτικά αναλφάβητα ζωντανά που πότε διαδηλώνετε πλάι στα ούγκανα με τις σφυρίχτρες στο στόμα (παρ)ακολουθώντας τον κάθε πικραμένο Μπαναγιώτη που με φασιστικά συνθήματα και τηλεοπτικά τρικ προσπαθεί να δείξει πως και καλά κάνει ντου με 15 ψόφιες στο απόρθητο φρούριο του …Χίλτον!

Κι άλλοτε παρέα με 10 κακοπληρωμένους μπράβους της νύχτας που κλήθηκαν πίσω από την σκρόφα γυρολόγο με το βαμένο το μαλί, που σαν ξαναμμένη και πάντοτε on-camera σέρνει το κορμί της στα σκαλιά για να παιχτεί ξανά το χιλιοπαιγμένο έργο της «μπούκας στη Βουλή»

και να τονωθεί μονάχα ο μικροαστικός τηλεοπτικός εγωισμός σας και να εμφανιστούν αυτά τα πολιτικά λαμόγια, καριερίστες, αριβιστές σαν σωτήρες στη θέση του τελευταίου Σωτήρα, που αυτοί στηρίξανε κι εσείς ψηφίσατε και σήμερα πληρώνουμε όλοι μας αυτή σας την επιλογή!

Σε όλους εσάς τους καζανόπληκτους, τους Σωραίους και κάθε λογής Λιακοπουλικό επαναστάτη της γλυκοπατάτας απευθύνομαι, παρέα με τους αναρχοντάρσυους που πάσχουν από επιλεκτική αμνησία!

Η Ραχήλ και η «μπούκα» στη Βουλή!
Η Ραχήλ και η «μπούκα» στη Βουλή!

Μια λαϊκή εξέγερση οδηγεί πραγματικά σε ανατροπή του συστήματος απαιτεί δεκάδες χιλιάδες να είναι παρόντες σε συνελεύσεις στα εργατικά Σωματεία όλης της χώρας!

Απαιτεί εκαντοντάδες χιλιάδες απεργούς που η πλειοψηφία τους να συμμετέχει στις περιφρουρήσεις έξω από τα εργοστάσια, στα πολυκαταστήματα, στους καταπέλτες των πλοίων, στις Τράπεζες από τα ξημερώματα!

Μια λαοθάλασσα ανθρώπων αποφασισμένων να μη θέλουν άλλο να κυβερνηθούν από κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό τους!

Ένας χείμαρος αποφασισμένων ανθρώπων με το μαχαίρι στα δόντια για να πάρουν τη ζωή και την Οικονομία στα χέρια τους!

Ένας λαός όπου στα χείλη του το σύνθημα:

«Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά!»

δεν θα είναι μόνο σύνθημα αλλά προσωπική και συλλογική επιδίωξη!

Ποιος λαός ήταν «καλύτερος» από αυτόν εδώ;

Ενας λαός που δεν θα ξεχωρίζει έλληνα από μετανάστη σε αυτό τον αγώνα αλλά θα ξεχωρίζει τον εργάτη από τα αφεντικά και τα τσιράκια τους!

Ένας λαός που δεν θα ξέρει πότε και ποια ώρα ξεκινά το survivor και που δεν θα νοιάζεται ούτε για τον τελικό της Ευρωλίγκας!

Ανθρώπους που θα είναι έτοιμοι να δώσουν την ζωή τους για τους συντρόφους και συναγωνιστές τους…

Μόνο με λαό που έχει τέτοια μυαλά σε αυτή την κατεύθυνση, μπορεί μια πρωτοπορία, ένα κόμμα, ένας ηγέτης να ξεκινήσει μια εξέγερση!

Κι εάν είναι οργανωμένοι σωστά κι έχουν σχέδιο να την οδηγήσουν σε νικηφόρα επανάσταση!

Το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ κι εγώ ως κομμουνιστής τέτοιο θέλουμε, τέτοιο λαό προετοιμάζουμε!

Ακριβώς γιατί τέτοιους σκοπούς και τέτοια στρατηγική έχουμε και ποτέ δεν το κρύψαμε!

Κι όσοι βαθιά αντικομμουνιστές και αγράμματοι τυφλώνεστε από το (αταξικό) μίσος που σπέρνει στα μυαλά σας η Τάξη που εμείς θέλουμε να ανατρέψουμε, τόσο πιο κοντά στο φασισμό σέρνετε όλους κι εσάς και τα παιδιά σας!

Την ιδέα της μπούκας στη Βουλή τη χρησιμοποίησε ο Χίτλερ το 1933 με το κάψιμο της γερμανικής βουλής για να πάρει το ελεύθερο να καταδιώξει κάθε φωνή αντίστασης και κάθε κομμουνιστή που ζούσε στην Ναζιστική Γερμανία!

Άντε από δω που χωρίς καμιά θυσία κι επίγνωση κατηγορείτε το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, επειδή προστατεύει αυτές τις λίγες χιλιάδες των απεργών που με τόσο κόπο κι αγώνα έχει συσπειρώσει στις γραμμές του.

Αυτοί θα είναι η μαγιά κι η σπορά μας για το μέλλον!

ΠΑΜΕ

Άντε από εδώ χαμένοι με τις τυχάρπαστες κι αταξικές συγκεντρώσεις των κομμάτων αποκομμάτων-πλυντήρια του φασισμού- που εκτρέφετε στις τάξεις σας!

Το Ταξικό Εργατικό Κίνημα, ρουφιάνοι, δυναμώνει και το βλέπετε! Κι όταν έρθει η κείνη στιγμή ο λαός θα σας περιποιηθεί αναλόγως!

Ζω και αναπνέω για την ώρα εκείνη:

Ή εμείς κι ο λαός θα νικήσουμε ή εσείς και το κωλοσύστημά σας!!!

Ροβεσπιέρος

(Visited 560 times, 1 visits today)