Σχετικά με τη δράση φασιστοειδών στο 7ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας

Ανακοίνωση – καταγγελία της κομματικής οργάνωσης
Καλογρέζας – Αλσούπολης του ΚΚΕ

Σχετικά με τη δράση φασιστοειδών στο 7ο Γυμνάσιο Νέας ΙωνίαςΟι Κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ καταγγέλλουν στους γονείς και ευρύτερα στον λαό της Νέας Ιωνίας την δράση μικρής – μειοψηφικής ομάδας φασιστοειδών,

που έχουν εγκατασταθεί με νόθες διαδικασίες, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου, με την στήριξη παραγόντων στην Νέα Ιωνία,

συνεχίζουν να διώκουν με κάθε ευφάνταστο τρόπο αγωνιστές γονείς, που πάλεψαν και παλεύουν για ένα σχολείο που αντιστοιχεί στις σύγχρονες ανάγκες, για ένα σχολείο πραγματικά Δημόσιο και Δωρεάν χωρίς οικονομικούς ή άλλους φραγμούς.

Η ομάδα αυτή που έχει επιδοθεί σε δικαστικό και συνδικαλιστικό διωγμό Γονέων, δημόσια έχει διακηρύξει την πίστη της σε ένα σχολείο του σκοταδισμού της υποταγής και των ταξικών αντιθέσεων.

Παθαίνουν αλλεργία όταν γονείς και μαθητές διεκδικούν ένα καλύτερο σχολείο.

Σχετικά με τη δράση φασιστοειδών στο 7ο Γυμνάσιο Νέας ΙωνίαςΣτην προσπάθεια τους αυτή εντάσσεται η συκοφάντηση των μελών της διοίκησης του συλλόγου την περίοδο 2013-2015 προχωρώντας σε μήνυση κατά του τότε προέδρου επιδιώκοντας να τον σπιλώσουν.

Η αιτία αυτής της προσπάθειας σπίλωσης είναι αποτέλεσμα της αγωνιστικής διεκδικητικής στάσης του συλλόγου την περίοδο 2013-2015 και του γεγονότος ότι η διοίκηση εκείνη είχε ψηλά στις προτεραιότητες το χτύπημα των αντιδραστικών και φασιστικών αντιλήψεων στα σχολεία.

Το μένος, που έχουν επιδείξει ενάντια σε κάθε αγωνιστική – προοδευτική φωνή, εκφράστηκε και στην αντίθεσή τους στην εκδήλωση τιμής για τους εκτελεσμένους του μπλόκου της Καλογρέζας.

Και επειδή είδαμε να βεβηλώνεται το μνημείο των ηρώων του Μπλόκου δύο φορές το τελευταίο διάστημα αλλά και ο τοίχος του 9ου δημοτικού στην Καλογρέζα λέμε σε όλα τα φασιστοειδή:

«Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, έξω οι φασίστες από τη γειτονιά».

Καλούμε το λαό της Νέας Ιωνίας, όλους τους τίμιους και ευσυνείδητους γονείς του 7ου Γυμνασίου, όλων των σχολείων της Καλογρέζας και της Νέας Ιωνίας, που στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι εργαζόμενοι και καλούνται να πληρώσουν για τις μεγάλες ελλείψεις του σημερινού σχολείου, να απομονώσουν πολιτικά αυτές τις φωνές.

Σχετικά με τη δράση φασιστοειδών στο 7ο Γυμνάσιο Νέας ΙωνίαςΓονείς της Καλογρέζας και της Νέας Ιωνίας:

Απομονώστε και συντρίψτε το καρκίνωμα αυτό!
Τσακίστε τους αρνητές των εκτελεσθέντων αντιστασιακών του μπλόκου της Καλογρέζας!
Έξω οι φασίστες από τα σχολεία και από τις γειτονιές μας!

19 Φλεβάρη 2019

Πηγή: ionianet.gr

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 517 times, 1 visits today)
Back2Top