Print Friendly, PDF & Email

Βουλευτής – χαφιές δημοσιοποίησε προσωπικά στοιχεία διαδηλωτή!

Ο Μπογδάνος καταδίδει μέλος της ΚΝΕ μετά από ακροδεξιά επικήρυξη – Καταγγελία από το ΚΚΕ

Στην αποκάλυψη των στοιχείων μέλους της ΚΝΕ που συμμετείχε στη διαδήλωση κατά της άφιξης Πομπέο και της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας με τις ΗΠΑ προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απαντώντας ουσιαστικά σε κάλεσμα ακροδεξιάς οργάνωσης που ζητούσε πληροφορίες για τα στοιχεία του έναντι αμοιβής 2.000 ευρώ.

Βουλευτής - χαφιές δημοσιοποίησε προσωπικά στοιχεία διαδηλωτή
Βουλευτής – χαφιές δημοσιοποίησε προσωπικά στοιχεία διαδηλωτή!

«Ο δράστης της «εντυπωσιακής» επίθεσης στον αστυνομικό το Σάββατο λέγεται ******, είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας στις τελευταίες εκλογές με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναμένεται η επίσημη αντίδραση του ΚΚΕ»,

έγραψε σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος νωρίς το πρωί της Δευτέρας, για τον διαδηλωτή του οποίου μία κλωτσιά σε αστυνομικό έγινε viral το περασμένο Σάββατο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος βουλευτής προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και από τηλεοράσεως του ΣΚΑΪ.

Βουλευτής - χαφιές δημοσιοποίησε προσωπικά στοιχεία διαδηλωτή

Λίγες ώρες νωρίτερα, ήταν η εκπρόσωπος της «Εθνικής Αλληλεγγύης», πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και του Φαήλου Κρανιδιώτη, Χριστίνα Σιδέρη, που σε ανάρτησή της προχώρησε σε «επικήρυξη» του διαδηλωτή,

ανακοινώνοντας πως το μόρφωμα που εκπροσωπεί δίνει:

«Ως επιβράβευση 2.000 ευρώ σε όποιον μας φέρει αποδεδειγμένες πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση των μελών του ΠΑΜΕ, που κλωτσάνε τον αστυνομικό».

Βουλευτής - χαφιές δημοσιοποίησε προσωπικά στοιχεία διαδηλωτή

Ο πρώτος που έσπευσε να απαντήσει στον Κ. Μπογδάνο ήταν ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος ζήτησε επίσημη αντίδραση του εισαγγελέα και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με τον βουλευτή της ΝΔ να του απαντά πως το υπουργείο:

«Έχει κινήσει διαδικασίες από νωρίς χθες το μεσημέρι».

Μάλιστα, έσπευσε να δικαιολογηθεί που άργησε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του μέλους της ΚΝΕ, υποστηρίζοντας πως:

«Δεν επικοινωνήθηκε μέχρι το πέρας του 24ώρου του αυτοφώρου για ευνόητους λόγους».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως πριν από τον Μπογδάνο, προηγήθηκε άλλος χρήστης του twitter που προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του διαδηλωτή, όμως παραμένει άγνωστο το ποιος από τους δύο δικαιούται το ποσό της επικήρυξης της οργάνωσης.

Η συντονισμένη ακροδεξιά επιχείρηση στοχοποίησης προκάλεσε την αντίδραση του ΚΚΕ, που σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει την «πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση» από την πλευρά του κυβερνητικού βουλευτή, καθώς και την παραβίαση της αστικής νομοθεσίας που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα.

ΠΑΜΕ εναντίον ΜΑΤ - Συμπλοκές σώμα με σώμα στο Άγαλμα του Τρούμαν
Βουλευτής – χαφιές δημοσιοποίησε προσωπικά στοιχεία διαδηλωτή!

ΚΚΕ: Χαφιεδικού τύπου δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή από βουλευτή της ΝΔ

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την πρωτοφανή, χαφιεδικού τύπου, δημοσιοποίηση από τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» των προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή, ο οποίος συμμετείχε στη συγκέντρωση ενάντια στην ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις.

Από πού, αλήθεια, αντλεί αυτά τα στοιχεία και με ποιο δικαίωμα τα εκτοξεύει δημόσια, στοχοποιώντας με τρόπο απαράδεκτο και παράνομο πρόσωπα, παραβιάζοντας ακόμα και αυτήν την αστική νομοθεσία που προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα;

Αφού η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης του συστήματος, δεν μπόρεσαν να αποσιωπήσουν τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και που, παρά την προσπάθεια καταστολής, αυτή κατέληξε στην αμερικάνικη πρεσβεία, τώρα επιδίδονται στη συκοφάντηση και το χαφιεδισμό.

Παλιά τους τέχνη κόσκινο.

Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, τους εργαζόμενους, που απαιτούν η χώρα μας να μη μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην περιοχή εμπλέκοντας το λαό μας σε μεγάλους κινδύνους».

Το ΚΚΕ καλεί τους γονείς: «Έχε το νου σου στο παιδί...»

Πηγές: The Press Project και 902.gr

(Visited 1.288 times, 1 visits today)