Print Friendly, PDF & Email

Χρέη «ξεναγού» σε χρυσαυγίτες ανέλαβε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ!

Η «αριστερά» στα καλύτερά της: Στο ΧΥΤΑ Φυλής έστρωσαν «κόκκινο χαλί» στους φασίστες ενώ 1,5 μήνα πριν «υποδέχτηκαν» το ΚΚΕ με σεκιούριτι και μπράβους!

Στις 8 Φλεβάρη, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής,

Χρέη «ξεναγού» σε χρυσαυγίτες ανέλαβε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Στην πρώτη σειρά από αριστερά:  Ζαπάντης, Κωστόπουλος και Πρωτούλης

στην οποία συμμετείχαν επίσης εκλεγμένοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο και υποψήφιοι δήμαρχοι της περιοχής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», επισκέφτηκαν τον ΧΥΤΑ στη Φυλή και ζήτησαν να δουν το χώρο.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του αρμόδιου φορέα διαχείρισης (ΕΔΣΝΑ), που προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τις «καθυστερήσεις» στην εναπόθεση των απορριμμάτων λόγω «προγραμματισμένων εργασιών», πίσω από τις οποίες κρύβεται ο υπερκορεσμός της.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο εκείνη τη μέρα η χωματερή είχε κλείσει για τα απορριμματοφόρα, που έκαναν «ουρά» έξω από την πύλη.

Η «υποδοχή» που επιφύλαξε ο ΕΔΣΝΑ στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ήταν προκλητική.

Χρέη «ξεναγού» σε χρυσαυγίτες ανέλαβε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Σεκιουριτάδες έστειλε ο ΕΣΔΝΑ για να …εξηγήσουν στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ότι …απαγορεύεται η είσοδος στη χωματερή

Αντί για ενημέρωση, η αντιπροσωπεία βρέθηκε αντιμέτωπη με απειλές από ομάδα «σεκιουριτάδων» που εμφανίστηκε καταδρομικά στο χώρο, για να εμποδίσει την είσοδό της στη χωματερή.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όταν ο Γ. Πρωτούλης κατήγγειλε δημόσια τη στάση του ΕΔΣΝΑ, ο φορέας, με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, μίλησε για «προεκλογικό σόου», χρεώνοντας μάλιστα στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ:

«Πρωτοφανή και αήθη συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους του ΧΥΤΑ»,

εννοώντας προφανώς τους «τετράγωνους» θυροφύλακες που «έσκασαν» από το πουθενά για να επιβάλουν την τάξη…

Η περασμένη Πέμπτη, όμως, ήταν μια άλλη μέρα για τη χωματερή, καθώς ο ΕΔΣΝΑ έστρωσε «κόκκινα χαλιά» για να υποδεχτεί την αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τους Παναγιώταρο – Παππά, ο πρώτος υποψήφιος περιφερειάρχης του ναζιστικού μορφώματος στην Αττική.

Μάλιστα, ο ίδιος ο γγ του ΕΔΣΝΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Δρίβας, ανέλαβε να ξεναγήσει τους δυο χρυσαυγίτες στη χωματερή.

Χρέη «ξεναγού» σε χρυσαυγίτες ανέλαβε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Οι χρυσαυγίτες με τον ξεναγό τους Γιάννη Δρίβα (κέντρο) κατά την επίσκεψή τους στη χωματερή

Θυμίζουμε ότι πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ είναι η περιφερειάρχης Αττικής και εκ νέου υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Να σημειωθεί επίσης ότι το σωματείο των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ ουδέποτε δέχτηκε να «εξυπηρετήσει» τους χρυσαυγίτες στο χώρο, όπως πρόθυμα έκανε η διοίκηση.

Οι χρυσαυγίτες είχαν κάθε λόγο να αισθάνονται «σαν στο σπίτι τους» στη χωματερή, γιατί εκεί είναι έτσι κι αλλιώς η θέση τους.

Αυτό που έχει σημασία, όμως, να δει ο λαός, είναι η υποδοχή που τους επιφύλαξε η ΣΥΡΙΖΑίικη διοίκηση του ΕΔΣΝΑ, σε αντίθεση μάλιστα με τις απειλές, τις προειδοποιήσεις και τη συκοφαντία με την οποία αντιμετώπισε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ.

Ο Δρίβας φωτογραφήθηκε μαζί τους χαμογελαστός, όπως έκανε ο Βίτσας με τους χρυσαυγίτες βουλευτές, όταν ήταν στο υπουργείο Άμυνας και επισκέφτηκε μαζί τους τα ακριτικά νησιά.

Κι όπως έκαναν βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, που καμάρωναν σαν «γύφτικα σκεπάρνια» πλάι στους χρυσαυγίτες υπόδικους, στις εξέδρες που στήθηκαν για τον εορτασμό της 25 Μαρτίου.

Ο λαός δεν πρέπει να τους χαριστεί!

Να μην πέσει στην παγίδα που του στήνουν με τα «προοδευτικά μέτωπα», που θα αποτελέσουν τάχα ανάχωμα στην ακροδεξιά, ενώ δεν χάνουν ευκαιρία να χαριεντίζονται μαζί της.

Χρέη «ξεναγού» σε χρυσαυγίτες ανέλαβε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Τα γύφτικα σκεπάρνια του ΣΥΡΙΖΑ…

Να αποτελέσει κριτήριο ψήφου για το λαό η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων για τη διαχείριση των απορριμμάτων, που γίνεται με γνώμονα την κερδοφορία του κεφαλαίου και όχι τις ανάγκες του λαού.

Να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου και ενίσχυσης του ΚΚΕ τα ψέματα της διοίκησης Δούρου, που κάθε τόσο κλείνει τον ΧΥΤΑ και ακόμα παραμένει ανοιχτός, δηλητηριάζοντας το λαό της Δυτικής Αττικής, ενώ στόχος της διοίκησης είναι να σπείρει κι άλλες «Φυλές» στο Λεκανοπέδιο…

Πηγή: Ριζοσπάστης

(Visited 1.014 times, 1 visits today)