Ζήτησαν ένα πιάτο φαΐ κι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ΜΑΤ και χημικά! (vid)

Η Κυβέρνηση «ειδικών αποστολών» μετά το πρωϊνό όργιο Τρομοκρατίας με τις 12 συλλήψεις απολυμένων εργαζομένων έξω από το κατάστημα «Market In» στα Ιωάννινα, το μεσημέρι προχώρησε και στην δεύτερη πράξη του «κοινωνικού» έργου της, χτυπώντας με ΜΑΤ και Χημικά φοιτητές κι εργαζόμενους έξω από το Υπ. Παιδείας!

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διέταξε τα ΜΑΤ κι επιτέθηκαν κατά των οικοτρόφων και των εργαζομένων των φοιτητικών εστιών όταν αυτοί προσπάθησαν να μπουν στο Υπ. Παιδείας για να θέσουν στους εκπροσώπους της κυβέρνησης το αίτημα των φοιτητών για ένα πιάτο φαΐ, αλλά και των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Οι φοιτητές που διαμένουν στις Φοιτητικές Εστίες του ΕΜΠ, του ΕΚΠΑ, αλλά και της ΑΣΟΕΕ, μαζί με τους εργαζόμενους στις εστίες, 

  • το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχοϋπαλλήλων,
  • την Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Εστιών ΕΜΠ,
  • την Επιτροπή Αγώνα Σπουδαστών ΑΣΠΑΙΤΕ
  • και το Σύλλογο ΕΤΕΠ ΕΜΠ

Ζήτησαν ένα πιάτο φαΐ κι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ΜΑΤπραγματοποίησαν μαζική κινητοποίηση στο Υπ. Παιδείας, μετά από κάλεσμα των συλλόγων τους διεκδικώντας λύση σε μια σειρά από προβλήματα των εστιών, κατοχύρωση και επέκταση των δικαιωμάτων τους.

Στο επίκεντρο της κινητοποίησης βρέθηκε η κατάσταση στις λίγες και ανεπαρκείς εστίες της χώρας που όλο και χειροτερεύει, με τη σίτιση να έχει διακοπεί, ενώ από σήμερα δεν υπάρχει πρόσβαση σε ζεστό νερό, αλλά και θέρμανση.

Ζήτησαν ένα πιάτο φαΐ κι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ΜΑΤ και χημικά!

φοιτητέςΣτο αίτημά τους να συναντηθούν με κάποιον υπεύθυνο από το υπουργείο,  η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να επιτεθούν με χημικά κι ασπίδες, απωθώντας τους φοιτητές και τους εργαζόμενους από την είσοδο του υπουργείου.

Τελικά, κάτω από την αποφασιστικότητα των φοιτητών, οι πύλες του υπουργείου Παιδείας άνοιξαν για να μπουν οι διαδηλωτές στον προαύλιο χώρο, ενώ αντιπροσωπεία των φοιτητών συναντήθηκε με το γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ζήτησαν ένα πιάτο φαΐ κι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ΜΑΤΟι φοιτητές επανέλαβαν τα αιτήματά τους, μεταξύ των οποίων είναι να συνεχιστεί η δωρεάν σίτιση όλων των οικοτρόφων και να εξασφαλιστεί η επαρκής κρατική χρηματοδότηση που να καλύπτει όλες τις ανάγκες των εστιών.

Ζήτησαν ένα πιάτο φαΐ κι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ΜΑΤ και χημικά!

Ζήτησαν ένα πιάτο φαΐ κι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ΜΑΤ Ζήτησαν ένα πιάτο φαΐ κι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ΜΑΤ Ζήτησαν ένα πιάτο φαΐ κι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ΜΑΤ

Πηγή: 902.gr

Υ/Γ. Μέσα σε μία μόλις ημέρα η κυβέρνηση των ναζιστοσυριζαίων:

χημικάΝα την χαιρόσαστε αυτή την «Αριστερά» του… κώλου!

Ροβεσπιέρος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 248 times, 1 visits today)
Back2Top