Print Friendly, PDF & Email

265 αναπληρωτές υπογράφουν κείμενο στήριξης στο ΚΚΕ

Εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης καλούν σε στήριξη του ΚΚΕ
Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

Όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο είμαστε αναπληρωτές – συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, που δουλεύουμε σε σχολεία όλης της χώρας.

Είμαστε εκπαιδευτικοί, που δίνουμε καθημερινά τη μάχη της μόρφωσης των παιδιών του λαού. Πολλοί από μας δουλεύουμε στον ευαίσθητο τομέα της Ειδικής Αγωγής.

Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί - Και τώρα τι;Στην προσπάθειά μας να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο και σημαντικό έργο μας, βρίσκουμε καθημερινά εμπόδια από τις αντιλαϊκές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων.

Το βασικότερο:

Κάθε Ιούνη απολυόμαστε, αποχαιρετάμε μαθητές, γονείς και συναδέλφους και μπαίνουμε στο τούνελ της ανεργίας, της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας για το αν θα έχουμε δουλειά και την επόμενη χρονιά.

Νιώθουμε κι εμείς κομμάτι των χιλιάδων νέων ανθρώπων, που ζουν στην ανεργία και την ελαστική εργασία […]

Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλες οι προηγούμενες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ […] με τις πολιτικές τους υποβάθμισαν το Ολοήμερο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, προχώρησαν σε αντιπαιδαγωγικές – αντιεπιστημονικές ανατροπές στην Ειδική Αγωγή.

Από κοινού εφαρμόζουν την αντιλαϊκή στρατηγική της ΕΕ για τις προσλήψεις […]

Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει:

«Η θέση μας είναι αναλογία 1:1» και κατηγορεί τη ΝΔ ότι «θέλει αναλογία 1:5».

Με 1ο, 2ο και 3ο μνημόνιο, κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αποχώρησαν από τα σχολεία πάνω από 35.000 εκπαιδευτικοί.

Η αναλογία προσλήψεων / αποχωρήσεων αυτά τα χρόνια είναι 1 προς 77!

265 αναπληρωτές υπογράφουν κείμενο στήριξης στο ΚΚΕΗ χρόνια αδιοριστία έχει υπογραφή και των δύο!

Ολοι μαζί, κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και όλα τα κόμματα που στηρίζουν την ΕΕ της απασχολησιμότητας, απέρριψαν κατηγορηματικά το αίτημα, που δεκάδες σωματεία παλεύουν όλο αυτό το διάστημα, για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

Μόνο το ΚΚΕ στήριξε την πρόταση 120 σωματείων του Δημοσίου για την κατάργηση του άρθρου 103 του Συντάγματος, που βάζει εμπόδια στη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Το ΚΚΕ ήταν το μοναδικό κόμμα, που, μέσα και έξω από τη Βουλή, ήταν μαζί μας στους αγώνες μας ενάντια στον νόμο της κυβέρνησης που φέρνει κριτήρια απολύσεων.

Είναι το μοναδικό κόμμα που παλεύει για να καταργηθούν όλα τα εμπόδια για την κάλυψη όλων των σύγχρονων αναγκών στα σχολεία, με μαζικούς μόνιμους διορισμούς. […]

Μέσα από αυτές τις μάχες κατορθώσαμε να γίνει μια αρχή, να κερδίσουμε κάποια δικαιώματα.

265 αναπληρωτές υπογράφουν κείμενο στήριξης στο ΚΚΕ

Στηρίζουμε το ΚΚΕ γιατί υπερασπίζει τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας, την ανάγκη το σχολείο να λειτουργεί όχι όπως όπως αλλά με βάση τις σύγχρονες ανάγκες.

Γιατί είναι κόντρα σε όλους αυτούς που αποκαλούσαν ουτοπία το σχολείο να λειτουργεί με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό.

210+ αναπληρωτές υπογράφουν κείμενο στήριξης στο ΚΚΕ
Κλικ για μεγέθυνση

Απέδειξε ότι όλες οι κυβερνήσεις δεν βρίσκουν δημοσιονομικό χώρο για τα 480 εκατ. ευρώ τον χρόνο, τα οποία απαιτούνται για τη μονιμοποίηση 35.000 συμβασιούχων, αλλά πρόθυμα δίνουν 4 δισ. τον χρόνο για το ΝΑΤΟ, πρόθυμα χαρίζουν δεκάδες δισ. σε τράπεζες, βιομηχανίες και εφοπλιστές. […]

Ψηφίζουμε ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που θέλει τους εργαζόμενους όρθιους, οργανωμένους, να διεκδικούν το δίκιο τους, να ζουν με αξιοπρέπεια.

Γιατί με δυνατό ΚΚΕ είμαστε κι εμείς πιο δυνατοί στον αγώνα μας για μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

Γιατί είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, στις 8 Ιούλη, το ΚΚΕ θα είναι μαζί μας!

265 αναπληρωτές υπογράφουν κείμενο στήριξης στο ΚΚΕ
Οι υπογραφές

265 αναπληρωτές υπογράφουν κείμενο στήριξης στο ΚΚΕ 265 αναπληρωτές υπογράφουν κείμενο στήριξης στο ΚΚΕ 265 αναπληρωτές υπογράφουν κείμενο στήριξης στο ΚΚΕ

Η λίστα ανανεώνεται συνέχεια – Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

Ολόκληρο το κάλεσμα δημοσιεύεται εδώ

Πηγή: 902.gr

(Visited 429 times, 1 visits today)