Print Friendly, PDF & Email

Άγριο κράξιμο στο TVXS από τον Σύνδεσμο Φιλίας της Κορέας!

«Quo usque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?»
(Ως πότε, Κατιλίνα, θα καταχράζεσαι την υπομονή μας;)[1]

Νέο άρθρο του «TVXS» με την γνωστή πλέον συριζοφιλελέδικη χροιά συγκρίνει την Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την …Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας.

Το άρθρο ήταν λογικό να προκαλέσει την αντίδραση του Ελληνικού Συνδέσμου Φιλίας της Κορέας (KFA Greece).

Η «Αυγή» έπαθε «Athens Voice» - Κράξιμο από το Σύνδεσμο Φιλίας Β. Κορέας

Ο Σύνδεσμος, μέσω της σελίδας που διατηρεί στο facebook, επιτίθεται με σφοδρότητα στο ανυπόγραφο λιβελογράφημα, με τίτλο: «Μια τυπική μέρα στη… «Βόρεια Κορέα», που δημοσιεύει η σελίδα του «πολύ αριστερού» Κούλογλου,

την οποία μάλιστα ο σύνδεσμος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει ως:

«Περιθωριακή ιστοσελίδα της αντίδρασης!»

Ο Σύνδεσμος Φιλίας της Κορέας μεταξύ άλλων καλεί τους αναγνώστες:

«Να πάψουν να διαβάζουν, να διαδίδουν άρθρα και να αγοράζουν εφημερίδες τέτοιου είδους και επιπέδο Χτυπήστε την αντίδραση και τα Σοσιαλοδημοκρατικά «ηχεία» του καπιταλισμού»,

ενώ κλείνει την καταγγελία του με μισ «υπόσχεση»:

«Εμείς από την μεριά μας οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αριστεριστές πως εάν συνεχιστεί η εκστρατεία «Βόρεια Κορέα» θα απαντήσουμε ακόμα σκληρότερα, σε ευρεία και γενικευμένη κλίμακα».

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άγριο κράξιμο στο TVXS από τον Σύνδεσμο Φιλίας της Κορέας! «Quo usque tandem abutere, Catilina, patientia nostra?»

«Περιθωριακή ιστοσελίδα της αντίδρασης συνεχίζει την προσβολή εναντίον της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας με άθλιες συγκρίσεις και χωρίς επιχειρήματα.

Άγριο κράξιμο στο TVXS από τον Σύνδεσμο Φιλίας της Κορέας
Άγριο κράξιμο στο TVXS από τον Σύνδεσμο Φιλίας της Κορέας!

Προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με αντι-κομμουνιστικούς τίτλους οι Σοσιαλοδημοκρατικές, συστημικές και αντιδραστικές δυνάμεις.

Με μικτά ιδεολογήματα και έλλειψη σταθερής αντιπολίτευσης παλεύουν να βρουν χώρο και χρόνο ανάμεσα στον λαό που αδιαφορεί.

Ένα άρθρο γραμμένο αόριστα και γενικά!

Χωρίς στοιχεία κάνει άθλιες συγκρίσεις και ακολουθεί το νέο δόγμα της ελεεινής Αυγής που έχει το όνομα «Βόρεια Κορέα».

Μάλλον δεν διδάχτηκαν τίποτα από τον μεγάλο διασυρμό του Ιουλίου.

Να προσέχουν καλύτερα τι γράφουν γιατί αποδείχτηκε οτι οι επιθέσεις τους εναντίον μας μοιάζουν με βλέμμα στραμμένο στον φωτεινό Ήλιο.

Καλούμε άπαντες να πάψουν να διαβάζουν, να διαδίδουν άρθρα και να αγοράζουν εφημερίδες τέτοιου είδους και επιπέδου.

Χτυπήστε την αντίδραση και τα Σοσιαλοδημοκρατικά «ηχεία» του καπιταλισμού.

Εμείς από την μεριά μας οφείλουμε να ενημερώσουμε τους αριστεριστές πως εάν συνεχιστεί η εκστρατεία «Βόρεια Κορέα» θα απαντήσουμε ακόμα σκληρότερα, σε ευρεία και γενικευμένη κλίμακα».

KFA Greece

Σημείωση:

[1]. Φράση παρμένη από λόγο του Κικέρωνα στη Σύγκλητο που έμεινε γνωστός ως ο 4ος λόγος Κατά Καταλίνα:

«Quo usque tandem abutere, Catilina, patientia nostra? Quam diu etiam furor iste tuus nos eludet? Quem ad finem sese effrenata iactabit audacia?»

(Ως πότε, Καταλίνα, θα καταχράζεσαι την υπομονή μας; Και ως πότε θα μας περιγελά αυτή η τρέλα σου; Που θα οδηγήσει τελικά αυτό το αχαλίνωτο θράσος σου;)

Ο Ρωμαίος πολιτικός Μάρκος Τούλλιους Κικέρωνας στις 21 Οκτωβρίου του 63 π.Χ., απευθυνόμενος στα μέλη της Συγκλήτου παρουσίασε στοιχεία ότι ο αριστοκράτης Λούσιος Σέργκιους Κατίλινα συνωμοτούσε για να ανατρέψει την Ρωμαϊκή Δημοκρατία στρεφόμενος ενάντια στους αριστοκρατικούς συγκλητικούς.

Άγριο κράξιμο στο TVXS από τον Σύνδεσμο Φιλίας της Κορέας

Ο Κικέρωνας, ενεργώντας ως ύπατος, κατάφερε να καταστείλει τη συνωμοσία, αλλά προκάλεσε έντονη διαμάχη μεταξύ των συγκλητικών, επειδή πήρε την πρωτοβουλία να εκτελέσει 5 από τους συνομώτες.

Οι 4 ομιλίες του κατά τη διάρκεια της κρίσης (δύο προς την Σύγκλητο και δύο προς το λαό) έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς που 2.000 χρόνια αργότερα εξακολουθούν και αναφέρονται.

Ροβεσπιέρος

(Visited 552 times, 1 visits today)