Print Friendly, PDF & Email

Ο Μπέος «με τη γίδα στην πλάτη»

Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βόλου

Ανακοίνωση – απάντηση στη «χυδαία, από κάθε άποψη, ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ Βόλος στο ΚΚΕ», εξέδωσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Βόλου, η οποία σε προηγούμενη ανακοίνωσή της τόνιζε ότι:

«Το Πανθεσσαλικό είναι λαϊκή περιουσία και όχι μαγαζί του Μπέου».

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!».[1] Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη χυδαία, από κάθε άποψη, ανακοίνωση – απάντηση της ΠΑΕ Βόλος στο ΚΚΕ και τον συνδυασμό του στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο Μπέος «με τη γίδα στην πλάτη»

Απ’ ότι φαίνεται μπερδεύτηκαν, τελούν σε πλήρη σύγχυση! Και για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ρίχνουν ως γνωστό τη «μπάλα στην εξέδρα».

Το ξέρει άλλωστε καλά αυτό το παιχνίδι ο πρόεδρος και δήμαρχος Βόλου.

Επειδή «τα άδεια βαρέλια περισσότερο βροντούν», ο δήμαρχος Βόλου επέλεξε τον προσφιλή χυδαίο, υβριστικό και προβοκατόρικο λόγο, τη λάσπη και το αντικομουνιστικό παραλήρημα, όπως εξάλλου συνηθίζει, ιδιαίτερα όταν στριμώχνεται, για να απαντήσει στις τεκμηριωμένες καταγγελίες της Λαΐκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ.

Μάλιστα φόρεσε τον «φερετζέ» της ΠΑΕ για να καλύψει αυτό που όλοι καταλάβαμε: ότι ο δήμαρχος πιάστηκε «με τη γίδα στην πλάτη».

Και για να ξηγιόμαστε:

Εμείς κάναμε αναφορά στο νόμο που διέπει την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από διάφορους «κρατικοδίαιτους» επιχειρηματίες, όπως οι ΠΑΕ, που, ενώ τις έχουν μπουκώσει με τις αποφάσεις τους όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις και οι υφυπουργοί Αθλητισμού με κρατικό χρήμα, από τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέχρι το τζόγο, θέλουν και τη λαϊκή περιουσία να τη μετατρέπουν σε «μαγαζάκι» τους για τις επιχειρηματικές ορέξεις τους.

Ακόμη λοιπόν και αυτό το ιδιαίτερα ευνοϊκό νομικό πλαίσιο αρνείται να τηρήσει ο δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βόλος, και να αποδώσει ως ενοίκιο για τη χρήση του σταδίου το 15% των εισπράξεων από την εκκαθάριση των εισιτηρίων, τις διαφημίσεις και όποια άλλα αντικείμενα εκμεταλλεύεται εντός σταδίου πχ. κυλικεία, καφέ κτλ.

Αυτή τη φορά, ο δήμαρχος Βόλου, επιλέγοντας να τοποθετηθεί δια της ΠΑΕ Βόλος, δεν επιδιώκει απλά να στρέψει τους φιλάθλους της απέναντι στο ΚΚΕ, αλλά και να συγκαλύψει τις ευθύνες τις δικές του και συνολικά της δημοτικής αρχής για τη διαχείριση του Πανθεσσαλικού, που θα την πληρώνουν αδρά από τη τσέπη τους όλοι οι Βολιώτες, και οι οπαδοί της δικής του ΠΑΕ.

Ας απαντήσουν λοιπόν:

Γιατί λοιπόν είναι υποχρεωμένος ο βολιώτικος λαός να πληρώνει για λογαριασμό της ΠΑΕ απ’ την τσέπη του;

Ομως όση λάσπη και αν ρίξουν ένα να ξέρουν ότι «σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δε πιάνει».

Οσο για το αν θέλουν και μπορούν τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ να συντηρήσουν δημόσιους χώρους, το έχουν αποδείξει περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια. Οχι όμως για χάρη των επιχειρηματικών συμφερόντων και των μεγάλων χορηγών.

Και επί τη ευκαιρία ας πούνε εκείνοι στο Βολιώτικο λαό τι μισθό παίρνουν και πόση είναι η «κρατικοδίαιτη» αποζημίωση τους.

Καλούμε το λαό του Βόλου να βγάλει συμπεράσματα απ’ τη στάση της διοίκησης Μπέου και της ΠΑΕ Βόλος στην οποία προεδρεύει.

Ο Μπέος «με τη γίδα στην πλάτη»
Ο Μπέος «με τη γίδα στην πλάτη»

Να παλέψουν ώστε το Πανθεσσαλικό Στάδιο και κάθε αθλητική εγκατάσταση να είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους τους αθλούμενους και τα αθλητικά σωματεία.

Με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και προϋπολογισμό από κρατικούς πόρους, που να καλύπτει τις λειτουργικές δαπάνες τους.

Σ’ αυτό τον αγώνα οι κομμουνιστές, πρωτοστατούν και θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν και στο επόμενο διάστημα, όσο και αν δυσαρεστούνται κάποιοι «τζάμπα μάγκες».

Σημείωση:

[1]. Και για όσους δεν το κατάλαβαν εκεί στην ΠΑΕ: Η ρήση αυτή είναι κλασική και αφορά ανθρώπους που στη θλίψη και την απογοήτευσή τους ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν την αλήθεια.

Πηγή: Ημεροδρόμος

(Visited 364 times, 1 visits today)