Print Friendly, PDF & Email

Το ΕΠΑΜ έκανε αναφορά σε βίντεο του Καζάκη στο YouTube! (vid)

Πριν λίγες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο: «Όταν ο «μαρξιστής» Καζάκης στήριζε ΣΥΡΙΖΑ και συκοφαντούσε το ΚΚΕ».

Όταν ο «μαρξιστής» Καζάκης έβριζε το ΚΚΕ γιατί δεν στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ

Στο άρθρο γινόταν εκτενής αναφορά σε κείμενο του γνωστού τσαρλατάνου ιδρυτή του μορφώματος με τα κρυφοφασιστικά κι αντικομμουνιστικά αντανακλαστικά (ΕΠΑΜ), Δημήτρη Καζάκη.

Το κείμενο είχε δημοσιευτεί πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές του Γενάρη του 2015, όπου έφεραν τους συριζανέλ στην κυβέρνηση.

Στο τέλος του άρθρου επισυνάπταμε ένα ηχητικό όπου ο Καζάκης στις 10 Φλεβάρη του 2015, (δηλαδή 20 μέρες μετά την στήριξη που έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ), έκανε κάλεσμα προς το λαό για να:

«πιέσει την κυβέρνηση να μην κάνει πίσω στους δανειστές».

Ήταν το ίδιο κάλεσμα το περίφημο «ανάσα αξιοπρέπειας» που οργάνωσε η κυβέρνηση για την «περήφανη διαπραγμάτευση» που προηγήθηκε της «Συμφωνίας της 20ης Φλεβάρη», δηλαδή της επέκτασης του 2ου Μνημονίου, που φέρει φαρδιά – πλατιά τις υπογραφές Βαρουφάκη… (για να μην ξεχνιόμαστε).

Καζάκης για Τσίπρα

Ο Καζάκης δεν δίστασε να «ψαρέψει» ακόμα και στα σκατόνερα της Χρυσής Αυγής, κάνοντας μάλιστα και προσωπικό κάλεσμα στους ψηφοφόρους της, αποκαλώντας τους -ανάμεσα στα άλλα- «δικά μας αδέλφια»…

Μια μπουγάδα της Χρυσής Αυγής κι ένα χάϊδεμα των «παραπλανημένων» ψηφοφόρων των ναζί, (οι καημένοι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν 15 μέρες πριν και δύο χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα), που θα ζήλευε κι ο Μιχαλολιάκος…

Και πως αντιδράσανε στην αναδημοσίευση αυτού του άρθρου και του βίντεο οι …Καζανόπληκτοι ΕΠΑΜίτες;

Αρχικά δυο – τρεις προσπάθησαν να δικαιολογήσουν το ξέπλυμα ους Καζάκη στους φασίστες, κάνοντας βέβαια στο τέλος και οι ίδιοι την αντίστοιχη μπουγάδα στους «παραπλανημένους».

Αφού γρήγορα διαπίστωσαν πως το «ξεβράκωμα» πάει να πάρει έκταση αποφασίσανε να βάλουν τα μεγάλα μέσα:

Έκαναν λοιπόν αναφορά στο youtube περί «κατάχρησης πνευματικών δικαιωμάτων» (!!!) και ζήτησαν από το YouTube να… παρέμβει και να κατεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο από το κανάλι μας.

Το ΕΠΑΜ έκανε αναφορά σε βίντεο του Καζάκη στο YouTube
Το ΕΠΑΜ έκανε αναφορά σε βίντεο του Καζάκη στο YouTube

Τελικά με την ενέργεια αυτή (που μόνο γέλιο προκαλεί) οι ψεκασμένοι ΕΠΑΜίτες απέδειξαν -ανάμεσα στα άλλα- ότι:

1. Ντέπονται για τις θέσεις που εξέφρασε ο ηγέτης (!) τους και προσπαθούν να τις καλύψουν…

2. Αυτολογοκρίνανε ομιλία του ηγέτη τους που καταγράφηκε μάλιστα και σε δικό τους μέσο…

3. Παραδέχτηκαν όμως ότι το απόσπασμα είναι γνήσιο!

4. Υποστηρίζουν το κουτοπόνηρο δόγμα: «Ότι μας συμφέρει σήμερα το προβάλλουμε και αύριο το… κατεβάζουμε αν χρειαστεί!»

Φαντάζεστε κάθε φορά που κάποια σελίδα ή κανάλι αναδημοσίευε βίντεο από οποιοδήποτε κόμμα, να έβγαινε το ίδιο το κόμμα και να έκανε αναφορά περί «πνευματικής ιδιοκτησίας»;

Θα γελάγανε και τα χαλασμένα πληκτρολόγια!!

Ξέρετε κανέναν «τρελό» που να μην θέλει να προβάλονται οι θέσεις του; Εκτός κι αν οι θέσεις τον κάνουν σήμερα να ντρέπεται και προσπαθεί να τις…θάψει!!

Αυτό λοιπόν το έκανε επισήμως το ΕΠΑΜ (από το κανάλι του) και το… YouTube ανταποκρίθηκε άμεσα!

Ιδού και η ενημέρωση που λάβαμε σήμερα από το YouTube:

Το ΕΠΑΜ έκανε αναφορά σε βίντεο του Καζάκη στο YouTube
Το ΕΠΑΜ έκανε αναφορά σε βίντεο του Καζάκη στο YouTube!

«Εξαιτίας αναφοράς παραβίασης ιδιοκτησίας, την οποία λάβαμε, αναγκαστήκαμε να κατεβάσουμε το  βίντεο από το YouTube.

Tίτλος βίντεο: «Όταν ο Καζάκης αποκαλούσε τους ψηφοφόρους της ναζιστικής συμμορίας … αδέλφια μας!»

Το κατέβασμα εισηγήθηκε το… Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο! (Το επίσημο κανάλι του ΕΠΑΜ !!!) Αυτό σημαίνει ότι το βίντεό σας δεν μπορεί πλέον να παιχτεί στο YouTube».

Το μήνυμα έκλεισε την προειδοποίηση (ή μήπως απειλή;) πως αν συνεχίζουμε άλλες τέτοιες «παραβιάσεις» τότε ο λογαριασμός μας στο YouTube θα απενεργοποιηθεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως το συγκεκριμένο ηχητικό (το είχαμε ανεβάσει στο κανάλι μας για να μην εξαρτιώμαστε από προθέσεις άλλων, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν όπου βίντεο ανεβοκατεβάζονται κατά το δοκούν) δεν είχε καλά – καλά συμπληρώσει 500 προβολές ενώ το ίδιο βίντεο έχει αναρτηθεί από τον Φλεβάρη του 2015 σε άλλα κανάλια στο YouTube.

Το ΕΠΑΜ έκανε αναφορά σε βίντεο του Καζάκη στο YouTube

Υ/Γ. Μπορούμε να φανταστούμε σε τί επίπεδα απελπισίας έχουν φτάσει οι καζανόπληκτοι του ΕΠΑΜ ώστε να φτάνουν στο σημείο να λογοκρίνουν ακόμα και ομιλίες του αρχηγού τους…

Εμείς από τη μεριά μας θα επιμείνουμε επισυνάπτοντας ξανά το (30 δευτερολέπτων) ηχητικό: Ηχητικό – «Ο Καζάκης ξεπλένει τους χρυσαυγίτες»

Ροβεσπιέρος

(Visited 1.330 times, 1 visits today)