Όταν η Μπαζιάνα έκλαψε και το «Ναι» ντύθηκε «Όχι»!

Τρία χρόνια από το γραφικότερο ψευτοδίλλημμα!

Πέρασε κι η 4η του Ιούλη. Όποιος αναγνώστης περίμενε να δημοσιεύσω κάποιο άρθρο ή κάποιο αφιέρωμα με αφορμή την χτεσινή (πια) ημέρα της αμερικανικής εθνικής επετείου, ενημερώνω πως μάταια περιμένει.

Όταν η Μπαζιάνα έκλαψε και το «Ναι» ντύθηκε «Όχι»Άλλωστε υπάρχουν άλλες σελίδες που όλο και κάποιο αφιέρωμα θα έχουν κάνει για να ευλογήσουν τους υπερατλαντικούς «συμμάχους» μας ή αφεντικά μας, όπως το βλέπει κανείς.

Ξημερώνει μια άλλη μέρα, η 5η Ιούλη!

Ξημερώνει  μια μεγάλη «εθνική» επέτειος, με τους αμερικάνους θα ασχολούμαστε;

Σήμερα συμπληρώνονται τρία ολόκληρα χρόνια από την επέτειο της «Ξεφτίλας», γνωστότερη και σαν επέτειο της «κωλοτούμπας», προπομπός μιας άλλης εθνικής επετείου εκείνης του «έρπη».

«Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια;»

με ρώτησε μια φίλη!

Ναι! Τρία χρόνια από το δημοψήφισμα του Alexis που μας φόρτωσε – όχι ένα ούτε δύο – αλλά τρία κολοκοτρωνέϊκα μνημόνια.

Τρία χρόνια από τον θάνατο της σάπιας ελπίδας, που όσες φορές την εμπιστεύεσαι πάντα βρίσκει τον τρόπο να γίνεται λεπίδα!

Τρία χρόνια από το οργισμένο κλάμα της Περιστέρας!

Όταν η Μπαζιάνα έκλαψε και το «Ναι» ντύθηκε «Όχι»
Πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη 3 ημέρες πριν το δημοψήφισμα

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να κάνω ένα μικρό βιντεο-χρονικό με το σόου που εκτυλίχτηκε για ακόμη μια φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου οι θιασώτες της ΕΕ και του Ευρωμονόδρομου, πουλούσαν καθρεφτάκια στους έλληνες ψηφοφόρους – ιθαγεννείς.

Το μοναδικό κόμμα που στάθηκε στο ύψος τον περιστάσεων, αρνούμενο για ακόμη μια φορά να παίξει ρόλο – κοροϊδία του ελληνικού λαού ήταν το ΚΚΕ.

Ναι, ξέρω πως οι αλήθειες πονάνε! Κι οι αλήθειες που εκφράζει το ΚΚΕ πονάνε κάποιους ακόμα πιο πολύ.

Όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, εκτός από το να συνεχίσω τη σκέψη μου.

Ναι, ήταν το ΚΚΕ το μόνο κόμμα που τίμησε τον ρόλο του και:

Μετά από τόσες κατραπακιές, φίλε αναγνώστη, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου κι όταν μιλά το ΚΚΕ στήσε κεραίες κι άκου με προσοχή τι λέει.

Που ξέρεις αύριο – μεθαύριο πάλι μπροστά σου θα το έχεις:

  • Γιατί το ΚΚΕ, όπως έχεις καταλάβει όσο κι αν αρνείσαι να το παραδεχτείς, δεν είναι συνηθισμένο κόμμα. Πάντα μιλά υπεύθυνα χωρίς λαϊκισμούς, θεατρινισμούς ή υποκρισία!
  • Γιατί το ΚΚΕ έχει στην πλάτη του 100 χρόνια βαριάς και πολύτιμης ιστορίας, που παρά τα λάθη του, ήταν, είναι και θα παραμείνει το μοναδικό Κομμουνιστικό Κόμμα  στην Ελλάδα.
  • Γιατί οι (σχεδόν πάντα σωστές) εκτιμήσεις του, δεν βασίζονται σε πολιτικές – καφετζούδες αλλά πάνω στις στέρεες βάσεις που προσφέρει ο Διαλεκτικός Υλισμός κι οι αρχές του Μαρξισμού και του Λενινισμού!

Για όποιον δεν (καλο)θυμάται ας δει το ακόλουθο βίντεο

Μαζί και με αυτό

Το «Ναι» που ντύθηκε σαν «Όχι» κι ο θρήνος της Μπαζιάνας!

Κι επειδή κάποιοι επιμένουν στο ΣΑΝΟ περισσότερο κι από τους Ζαιόλιθους το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο στην Ζωίτσα την … ξεγελασμένη!

Ροβεσπιέρος

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 228 times, 1 visits today)
Back2Top