Print Friendly, PDF & Email

ΠΑΜΕ: «Φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!» (vid)

«Συνέδριο θα γίνει και θα ‘ναι των εργατών, όχι των νόθων και των εργοδοτών…Με φουσκωτούς και μπράβους δεν δίνεται η λύση, φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει»

Τα καμώματα της μαφίας των εργατοπατέρων ανάγκασαν μέχρι και την ΕΣΗΕΑ να καταγγείλει τον αποκλεισμό δημοσιογράφων από το συνέδριο-παρωδία!

Με μια αιφνιδιαστική και πειθαρχημένη κίνηση οι δεκάδες εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ, μαζί με συνδικαλιστές από συνδικάτα όλης της χώρας αχρήστεψαν τις πρώτες ώρες της Πέμπτης τα μαφιόζικα σχέδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ

που είχε μετατρέψει το χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου σε ένα σφραγισμένο φρούριο, με μπράβους και ανθρώπους της νύχτας, να ελέγχουν και να απειλούν τους εργαζόμενους, να αποκλείουν την είσοδο ακόμα και στα μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη του Συνεδρίου.

ΠΑΜΕ: «Φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!»
«Φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!»

Το σύνθημα «Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών» ακούγεται δυνατά μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου από δεκάδες αντιπροσώπους και συνδικαλιστές που απαιτούν ένα συνέδριο πραγματικά εργατικό, χωρίς νόθους, εργοδότες και μπράβους.

Λιγοστοί υποστηρικτές της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν αιφνιδιασμένοι και απορημένοι, βλέποντας με απογοήτευση για άλλη μια φορά ότι το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα έχει και την δύναμη και την πείρα να αχρηστεύει τις άθλιες μεθοδεύσεις τους…

«Συνέδριο θα γίνει και θα ‘ναι των εργατών, όχι των νόθων και των εργοδοτών»

Με τα συνθήματα τους αντιπρόσωποι και συνδικαλιστές στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα, ενώ δεν λείπουν και τα νέα ευρηματικά συνθήματα, όπως:

«Με φουσκωτούς και μπράβους δεν δίνεται η λύση, φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει! … Φέρτε μπροστά μας τα αφεντικά και βάλτε τους να κόβουν σαλάμια και τυριά»,

ΠΑΜΕ: «Φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!»απαντώντας στις προκλητικές δηλώσεις του πρόεδρου της ΓΣΕΕ που βάφτισε… «υπεύθυνους τυριών και αλλαντικών» τα εκατοντάδες επιτελικά διευθυντικά στελέχη

που συμμετέχουν αυτοπροσώπως σε «σωματεία» μηχανισμούς της εργοδοσίας που διαμορφώνουν πλαστούς συσχετισμούς.

Αδυνατώντας να κάνουν οτιδήποτε άλλο οι εργατοπατέρες, επιχείρησαν να στήσουν ένα σκηνικό σικέ επεισοδίων.

Από τις αρχικές προκλήσεις, με εμετικές φράσεις του τύπου «φασιστάκια κομμουνιστές», με τύπους που κυκλοφορούσαν με τις ζώνες στα χέρια, πέρασαν σε απειλές εναντίον φωτορεπόρτερ του «Ριζοσπάστη»,

προχωρώντας τελικά και σε βίαιες επιθέσεις εναντίον εκλεγμένων αντιπροσώπων, πάντα με την συνοδεία μπράβων (ακόμα και με δαγκωνιές!), προκαλώντας αγανάκτηση στους συγκεντρωμένους αντιπροσώπους και συνδικαλιστές.

Στο τέλος, οι εργατοπατέρες προσπάθησαν να κουκουλώσουν όλα τα παραπάνω, αξιοποιώντας θεατρινισμούς για να το παίξουν και θύματα!

ΠΑΜΕ: «Φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!» (vid)

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ

«Η συνδικαλιστική μαφία αφού δεν υπολόγισε καλά τα νούμερα των «προσλήψεων» των μπράβων και της αστυνομικής παρουσίας, ξεκίνησε τους θεατρινισμούς παριστάνοντας τους λιπόθυμους και τους τραυματίες, καλώντας οι ίδιοι ασθενοφόρα για να τους πάνε στο νοσοκομείο, με στόχο να προκληθούν δικαστικές διώξεις.

Η μόνη σοβαρή εξέταση που μπορεί να γίνει στους γνωστούς συνδικαλιστές της συνδικαλιστικής μαφίας Κιουτσούκη-Θεοχάρη, είναι να γίνουν στο νοσοκομείο εξετάσεις αίματος και αλκοτέστ. 

Σαν τον κλέφτη, 600 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και σε πεντάστερο ξενοδοχείο-φρούριο που άνοιξε μόνο και μόνο για να εκλεγούν οι εργοδότες και οι μαϊμούδες, η συνδικαλιστική μαφία μαζί με πλήθος μπράβων και σεκιουριτάδων βρίσκονταν όλες αυτές τις ώρες πίσω από τριπλές-κλειδαμπαρωμένες πόρτες για να κάνει ένα συνέδριο της Κόζα Νόστρα.

Την ίδια στιγμή με πρωτοφανή απόφαση στα χρονικά των εργατικών συνεδρίων, απαγόρευσε την είσοδο στα ΜΜΕ προκειμένου να μην καταγράφουν οι αθλιότητες τους.

Η συνδικαλιστική μαφία ύστερα από όλα αυτά τα αίσχη που έχουν προηγηθεί σε εργατικά κέντρα όλης της χώρας, στην ομοσπονδία των ιδιωτικών υπαλλήλων και στην Καλαμάτα, έχει το θράσος να αναφέρεται σε δημοκρατικές διαδικασίες και ελευθερίες.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο νησί και σε όλη τη χώρα, όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να συμπαρασταθούν στον αγώνα αυτής της περιόδου, για να σπάσει το απόστημα της εργοδοσίας.

Τώρα είναι ώρα για να καθαρίσει το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα από νόθους και εργοδότες».

Τον αποκλεισμό δημοσιογράφων από το συνέδριο της ΓΣΕΕ καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ

ΠΑΜΕ: «Φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!»

Ανακοίνωση για την προσπάθεια από την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ να αποκλείσει δημοσιογράφους και Μέσα Ενημέρωσης από το συνέδριο της Συνομοσπονδίας εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ ζητώντας:

«Να μην μπαίνουν εμπόδια στην κάλυψη του συνεδρίου της ΓΣΕΕ».

Αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει την απόφαση του προεδρείου της ΓΣΕΕ να εμποδίσει την απρόσκοπτη κάλυψη των εργασιών του συνεδρίου της Συνομοσπονδίας στη Ρόδο από δημοσιογράφους.

Η ενημέρωση των πολιτών για τους προβληματισμούς, τις απόψεις και τις αποφάσεις του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου της χώρας είναι υποχρέωση».

ΠΑΜΕ: «Φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!» (εικ)

Πηγή: 902.gr

(Visited 489 times, 1 visits today)