Print Friendly, PDF & Email

Παρακάτω είναι γκρεμός!

Ως χώρα συνολικά, έχουμε γ***θεί στην ατομική ευθύνη και βρισκόμαστε στα πρόθυρα του εμβολίου της αγίας κοινωνίας… Ο φασισμός, ο ανορθολογισμός και η ανοησία μπαίνουν στο «σπίτι» από παντού!

Ο Τραμπ μιλάει με τον θεό. Η δική μας πρόεδρος προσκυνά τον θεό. Ο θεός όμως, ως μη ψιλικατζής, απαντά μόνο στον Τραμπ.

Ο Τραμπ κρατάει τους κωδικούς των πυρηνικών. Η δική μας, απλώς, κρέμεται από τον Τραμπ.

Ο ανεκδιήγητος πρώην πρωθυπουργός μας (αυτό το απαύγασμα ευφυΐας, αξιοπρέπειας και πλείστων άλλων αρετών), κάνει τρισάγιο στην «ανύμφευτη νύμφη που σκέπει τους αδικημένους». Ασκεπής αδικημένος ούτε για δείγμα!

Με τον σημερινό πρωθυπουργό, ο θεός, απλώς, έχει χάσει την αυτοεκτίμησή του.

Παρακάτω είναι γκρεμός

Στην Αυστραλία ανοίγουν συζήτηση για το αν το σκάκι είναι ρατσιστικό. Επειδή έχουν τα λευκά την πρώτη κίνηση. Αυτοί που φέρθηκαν με τόση …τρυφερότητα στους αυτόχθονες Αβορίγινες!

Στις ΗΠΑ, οι λευκοί μαθαίνουν σκοποβολή (επάνω) στους μαύρους κι οι μαύροι κάνουν λαμπόγυαλο και τους λευκούς. Αλλά πεινάνε παρέα και στα πανεπιστήμια ανοίγουν ξανά κοιτώνες μαύρων. Το μέτρο θα λέγεται «στέγαση συγγένειας». Όπως λέμε «φιλελεύθερη οικονομία».

Σκέφτονται να αποκαθηλώσουν τον Κολόμβο. Ίσως να ακυρωθεί κι η ανακάλυψη της Αμερικής.

Ένα πανεπιστήμιο στον Καναδά βρίσκει πως η Φυσική κυριαρχείται από λευκούς και ως εκ τούτου είναι καθρέφτης αποικιακών προτύπων και κοινωνικής ανισότητας.

Μπορεί στο μέλλον να… καταργηθεί. Η Φυσική! Ενδεχομένως να απαγορευτεί και η… αντικειμενική πραγματικότητα.

Ζήτω το παραφυσικό, το μεταφυσικό, αλλά επ’ ουδενί το παρά φύσιν. Βγάζει ομοφυλόφιλους.

Οι Αγγλογάλλοι, στον Β΄ ΠΠ, βομβάρδιζαν 3 χρόνια τη Γερμανία, πριν αυτή εισβάλει σε Πολωνία και Γαλλία κι έτσι την βρήκαν …εξαντλημένη οι Μπολσεβίκοι.

Την Πολωνία, την απελευθέρωσε ο… θεός που έβρεχε Αμερικανούς αλεξιπτωτιστές.

Οι Ιάπωνες προσκυνούν τον αυτοκράτορα και τους Αμερικανούς. Πού να ‘τρωγαν και τρίτη βόμβα.

Οι Ρώσοι, μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ, είναι υπερήφανοι που μεγάλωσαν, γέρασαν και θα πεθάνουν με τον Πούτιν (όσο έχουμε εμείς την Σαπουντζάκη) και στον ελεύθερο χρόνο τους μετράνε δισεκατομμυριούχους.

Οι Κινέζοι με τον… ολοκληρωτισμό τους εξάλειψαν την ακραία φτώχια και δεν αφήνουν τον κόσμο να πεθάνει από τον κορωνοϊό, χώρια που παράγουν και το 80% των παγκόσμιων αναγκών σε μάσκες επίτηδες.

Επί πλέον, είναι κιτρινιάρηδες με σχιστά μάτια, κοντοί, έχουν μικρό… πουλί και γράφουν τον θεό στις κίτρινες πατούσες τους.

Η μικρή, ένδοξη, παγκοσμίως αλληλέγγυα και ταλαίπωρη Κούβα (1,3 δισ. της έχει στοιχίσει το εμπάργκο φέτος) εξανθρωπίζει την υφήλιο. Προσφάτως, καταβάλλονται προσπάθειες να ξεπλύνει και το… νόμπελ ειρήνης.

Δηλώσεις 10 Ισραηλινών που προκαλούν ανατριχίλα - Μέρος 1ο
Παρακάτω είναι γκρεμός!

Στο Ισραήλ, οι υπουργίνες δηλώνουν υπερήφανες που είναι φασίστριες. Ο νομπελίστας Νετανιάχου στον φασιστικό οίστρο του, μέχρι που απενοχοποιεί τον ναζισμό για το ολοκαύτωμα.

Στο Πολωνικό κοινοβούλιο πωλείται έντυπο με οδηγίες για το πώς να διακρίνουν τους Εβραίους. Για τα… περαιτέρω.

Ίσως μια επίσκεψη των υπουργίνων και του Νετανιάχου στους Πολωνούς φασίστες να βοηθούσε στην πρακτική εξάσκηση των τελευταίων.

Καθηγητές πανεπιστημίου στη Βρετανία αποφαίνονται πως ο Σαίξπηρ ήταν αμφιφυλόφιλος. Αλλά η ανθρωπότητα αγνοεί το τεράστιο έργο του. Εσχάτως υποψιάζονται κι έναν πολεμιστή των Βίκινγκς.

Η δική μας η Σούλα, οικτίρει τον Άρη και την Αφροδίτη που δεν βρίσκει γκόμενο και όχι την ανυπαρξία φαιάς ουσίας. Και το ρίχνει στο… διάβασμα. Αλλά… μπλαβιάζει:

«Το ρούφηξα απνευστί το βιβλίο σου, Γιώργο μου»,

δημοσιοποιεί δίκην κριτικής, στο fb.

Παρακάτω είναι γκρεμός
Παρακάτω είναι γκρεμός!

Ο Σούλος μας, φουσκώνει την μπάλα που έχει για εγκέφαλο προβληματιζόμενος αν είναι ο Μέσης ή ο… Άκρης ο καλύτερος παίκτης.

Και οι δυο ανησυχούν μη και τους εμφυτεύσουν κανένα τσιπάκι και τους ελέγχουν, μιας και μέχρι τώρα διαβιούν ανεξέλεγκτα.

Ως χώρα συνολικά, έχουμε γ***θεί στην ατομική ευθύνη και βρισκόμαστε στα πρόθυρα του εμβολίου της αγίας κοινωνίας.

Για τον κλιματικό κόλαφο ευθύνονται τα αέρια των αγελάδων και το… παστούρωμα των αιγοπροβάτων.

Για την παγκόσμια δυστυχία φταίνε οι ίδιοι οι δυστυχισμένοι που είναι τεμπέληδες και δεν το θέλησαν πολύ ώστε να γίνουν ευτυχισμένοι.

Και κάθε μέρα γινόμαστε όλο και… φτωχότεροι. ‘

Ένας-ένας οι «μεγάλοι», στων οποίων το έργο εντρυφούσαμε μετά μανίας, «φεύγουν» υπερήλικες και το παίρνουν μαζί τους, στερώντας το από εμάς και τα παιδιά μας, πάνω που τα είχαμε μάθει να το μελετούν.

Ο φασισμός, ο ανορθολογισμός και η ανοησία μπαίνουν στο «σπίτι» από παντού!

Αντικαπιταλισμός από τα λιντλ: Οι θεωρίες συνωμοσίας στην υπηρεσία του συστήματος
Αντικαπιταλισμός από τα λιντλ: Οι θεωρίες συνωμοσίας στην υπηρεσία του συστήματος!

Κι αίφνης, διαπιστώνω πως η ΔΕΗ μού χρεώνει και χαράτσι για τους πολύτεκνους.

Γαμώ τον γονέα μου 3, θα πληρώνω και τα εφτά παιδιά του Τσιόδρα;

Από τη σελίδα στο Facebook του Στέλιου Κανάκη

(Visited 343 times, 1 visits today)
Back2Top