Print Friendly, PDF & Email

Η συνέχεια της πολιτικής ΝΔ με άλλα μέσα κι άλλα πρόσωπα (vid)

Γνωρίστε τον «προφεσόρ» Νάσο Ηλιόπουλο, που δεν είναι ούτε «φλώρος»,
ούτε εναλλακτικό, γοητευτικό τυπάκι

Τι δουλειά έχει ο πρώην υφυπουργός Εργασίας και νυν υποψήφιος δήμαρχος με το Casa de Papel;

Η συνέχεια της πολιτικής ΝΔ με άλλα μέσα κι άλλα πρόσωπαΌση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Και όση η πραγματική αριστερά με τους image-maker.

Εκτός κι αν η έννοια «Αριστερά» περιλαμβάνει το Σύριζα, οπότε όλα επιτρέπονται…

Τα διαφημιστικά επιτελεία έκαναν λενινιστική ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης, βρήκαν τα αδύναμα σημεία και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, εμπνεόμενοι και από την εκστρατεία της επίσης ως πρότινος άσημης Αλεξάντρια Οκάζιο – Κορτές, πουλέν του Σάντερς και νεότερο πλέον μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό…

Οπότε λοιπόν, αντιστρέφουμε το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα και παίζουμε με αυτό, για να τον κάνουμε γνωστό. Η συνέχεια στο παρακάτω βίντεο.

Πολλοί βέβαια θα έκαναν τον αυτονόητο συνειρμό κι ένα χλευαστικό σχόλιο θα ερχόταν στην άκρη του μυαλού και της γλώσσας τους.

Δεν πειράζει όμως, εδώ δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση, σημασία έχει να συζητάνε γι’ αυτόν, να γίνεται ντόρος, να κερδίζει αναγνωρισιμότητα.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος είναι χαμηλών τόνων…

Πώς μπορούν να χτίσουν πάνω σε αυτό;

Αποφάσισαν να τον παρουσιάσουν ως τον κατάλληλο γαμπρό, που κάθε μάνα θα ήθελε στο σόι της και κάθε πολίτης στο δήμο του, για την «Αθηνάρα» μας…

Η συνέχεια της πολιτικής ΝΔ με άλλα μέσα κι άλλα πρόσωπαΚαλό παιδί και «δικό μας παιδί» (όπως λένε επανειλημμένα οι γιαγιάδες στο βίντεο) να είναι…

Μα κάποιοι κακεντρεχείς θα τον πούνε «φλώρο»…

Για αυτό και θέλουν να τον παρουσιάσουν ως ένα γλυκό, ευγενή (αντι-)ήρωα, σαν τον «Προφεσόρ» από την ισπανική σειρά «Casa de Papel», που γοητεύει τους πάντες και αντί για το Νομισματοκοπείο, θα κουρσέψει την κάλπη.

Και όλα αυτά από τα πιο επίσημα χείλη, του Αλέξη Τσίπρα, στην πρόσφατη παρουσίασή του..

Κρίμα να μην έχει βγει αυτή η σειρά λίγα χρόνια πριν, που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν Αντιπολίτευση – κι ο Λαφαζάνης ακόμα βουλευτής…

Ηλιόπουλος – Η συνέχεια της πολιτικής ΝΔ με άλλα μέσα κι άλλα πρόσωπα

Ας μιλήσουμε λοιπόν για το Νάσο Ηλιόπουλο.

Η συνέχεια της πολιτικής ΝΔ με άλλα μέσα κι άλλα πρόσωπαΤο κυβερνητικό στέλεχος που ήταν στο Υπουργείο Εργασίας, μάλιστα για ένα διάστημα αφότου είχε ήδη ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του για το δήμο, χωρίς να έχει άμεσα παραιτηθεί, όπως θα επέβαλε η αυτονόητη δεοντολογία.

Η συνέχεια της πολιτικής ΝΔ με άλλα μέσα κι άλλα πρόσωπαΠαρόλα αυτά, δε διστάζει στο σποτάκι του να κομπάζει για τα πεπραγμένα του ίδιου και του κόμματός του κατά της εργασιακής ανασφάλειας και της αδήλωτης εργασίας, για τη «μάχη της αύξησης του κατώτατου μισθού».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος δεν είναι ούτε «φλώρος», ούτε εναλλακτικό, γοητευτικό τυπάκι.

Είναι η συνέχεια της πολιτικής της ΝΔ με άλλα μέσα και άλλα πρόσωπα.

Αλλά οι πολιτικοί του μάνατζερ και image maker, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον πλασάρουν ως νέο, «επαναστατικό» προϊόν στην εκλογική αγορά του Μαΐου, επενδύοντας στην ίδια συνταγή που είχαν εφαρμόσει

τόσο με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και με το Γαβριήλ Σακελλαρίδη, άσχετα από την μετέπειτα αποστασιοποίησή (;) του τελευταίου από το κυβερνών κόμμα.

Η συνέχεια της πολιτικής ΝΔ με άλλα μέσα κι άλλα πρόσωπαΤο μόνο ενθαρρυντικό στην όλη υπόθεση είναι πως μπορεί κατά τα φαινόμενα να στέρεψε οριστικά το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, όμως το σακίδιο και οι αμερικανόπνευστες διαφημιστικές καμπάνιες του θα ζουν και θα διαφεντεύουν τις οθόνες μας για πολύ ακόμα.

Πηγή: Κατιούσα

(Visited 159 times, 1 visits today)