Τιτανομαχία φιλελέδων: Παπαδημούλης εναντίον (;) Σκάϊ! (vid)

Υπόδειγμα «αριστερού» συγκρίνει το φιλελέ κανάλι με τη ΛΔ Κορέας

Σε ρεσιτάλ φιλελέ ανοησίας (δεξιάς και «αριστερής») επιδόθηκαν τις τελευταίες ώρες, το κανάλι του Φαλήρου (ΣΚΑΪ) και ο αριστερός στοχαστής-πολιτικός Δημήτρης Παπαδημούλης, εκτοξεύοντας απότομα το επίπεδο της δικομματικής αντιπαράθεσης.

Αρχικά είδαμε στο ΣΚΑΪ «το δελτίο της Ελένης», με ανάλαφρα γούτσου-γούτσου σχόλια για τον Κυριάκο και τη Μαρέβα, το επικοινωνιακό τους χάρισμα, την ανθρωπιά που αναβλύζουν και την εκτυφλωτική τους λάμψη.

Δυστυχώς δεν έχει προβλεφτεί στη σήμανση των εκπομπών το σηματάκι με τη σακούλα για τον εμετό, οπότε οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε, αν τυχόν δεν το έχετε δει.

Και ενώ λες πως το κανάλι κάνει δουλειά για το ΣΥΡΙΖΑ, και του δίνει εύκολο πάτημα για να βγει στον αφρό, ήρθε ένα σχόλιο του αριστερού ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδημούλη, να τρυπήσει τον πάτο του αριστερού βαρελιού.

Φιλελέ σχόλια για την ΛΔ της Κορέας και ένα υπόδειγμα αριστερής τοποθέτησης, από τον μαιτρ του είδους, που «μένει Ευρώπη» σταθερά, στην κοιτίδα της αστικής δημοκρατίας και απεχθάνεται το λαϊκισμό και τα «δύο άκρα»:

Tου ΣΚΑΪ και της «ανελεύθερης Βόρειας Κορέας».

Τιτανομαχία φιλελέδων: Παπαδημούλης εναντίον (;) Σκάϊ!

Τιτανομαχία φιλελέδων: Παπαδημούλης εναντίον (;) Σκάϊ

Κάποτε οι Συριζαίοι διεκδικούσαν να είναι το πραγματικό ΠΑΣΟΚ (στη θέση του ΠΑΣΟΚ). Τώρα πλέον διεκδικούν τον τίτλο του αυθεντικού φιλελεύθερου από τους λαϊκιστές δεξιούς.

Και οι αριστερές επιτυχίες συνεχίζονται…

Υστερόγραφο:

Όσοι αναζητούν κάποιο υπόδειγμα αριστερής ενημέρωσης, μπορούν να δουν το χτεσινό τίτλο του Left.gr.

Τιτανομαχία φιλελέδων: Παπαδημούλης εναντίον (;) Σκάϊ

Η είδηση κατέβηκε με αστείες δικαιολογίες, αλλά τα στιγμιότυπα αποθηκεύτηκαν ως πειστήρια.

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 337 times, 1 visits today)
Back2Top