Print Friendly, PDF & Email

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: «Για τρεις γκλοπιές απολογούμαστε σε όλο το απλυταριό» (vid)

Τέτοιο «ταλέντο» και δεν έχει βγει ποτέ στον ΣΚΑΪ; Κρίμα κι άδικο!

Ο Α’ αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) και πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, μίλησε σε τοπικό ραδιόφωνο της πόλης και πέταξε μια σειρά μαργαριτάρια, που μας κάνουν να αναρωτιόμαστε:

Πώς και δεν τον έχουν βρει ακόμα οι ανιχνευτές ταλέντων του ΣΚΑΪ και των άλλων ιδιωτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, για να μας δροσίζει με την πνοή δημοκρατίας και τον φρέσκο λόγο του;

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: «Για τρεις γκλοπιές απολογούμαστε σε όλο το απλυταριό»
Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: «Για τρεις γκλοπιές απολογούμαστε σε όλο το απλυταριό»

Μεταξύ πολλών άλλων, ο Νταβούρας είπε τα εξής –παραθέτουμε τις καλύτερες χειρότερες στιγμές από το παραλήρημά του, χωρίς άλλο σχολιασμό:

Μια κακή εικόνα ενός συναδέλφου, μια άτυχη στιγμή, μια άσχημη εικόνα, παραλίγο να οδηγήσει στη δολοφονία συναδέλφου.

Ηταν μα πράξη ανεκδίκησης. Είναι τα αντικοινωνικά, κομπλεξικά αποβράσματα, που ζουν με αίμα αστυνομικού. Είναι βρικόλακες που ζουν με αίμα αστυνομικού. Και δυστυχώς, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Χορτάσαμε ανέξοδες λεκτικές καταδίκες της βίας από όπου κι αν προέρχεται. Το βρήκαμε τώρα… Από πού προέρχεται; Πολίτες δέχτηκαν επίτηδες στους κόλπους τους μπαχαλάκηδες. Εννοείται ήταν οργανωμένο.

Την πάτησαν οι συνάδελφοι, πιστεύω λόγω απειρίας. Εσείς έχετε αναρχική-λαϊκή συνέλευση στη γειτονιά σας ή είστε τίποτα δευτερο-μπασκλασάτοι;

Για τρεις γκλοπιές απολογούμασταν γονατιστοί σε όλο το απλυταριό. Για τρεις γκλοπιές!

Δεν υπάρχει καν μήνυση από τον πολίτη! Ο συνάδελφος καταδικάστηκε από τα ΜΜΕ.

Το βίντεο με το λιντσάρισμα του αστυνομικού το είδαμε από την αρχή, εκείνα τα βιντεάκια δεν τα είδαμε ποτέ από την αρχή. Εκείνος πρόλαβε να πει ότι πονάει.

Ο συνάδελφός μου δεν πρόλαβε να βγάλει κιχ. Αντε να τα τελειώνουμε όλα. Αντε γιατί «το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο Παπάς».

Εχει μπει στο στόχαστρο η αστυνομία. Ολοι ήταν ήρωες στην πανδημία, γιατροί, υγειονομικοί, μόνο ο αστυνομικός είναι ο μπαμπούλας που κόβει πρόστιμα.

Δεν είμαστε χουνταίοι, φασισταριά, ούτε παρακρατική ομάδα. Είμαστε η μόνη συγκροτημένη ομάδα στην κοινωνία που μπορεί στο πλαίσιο της αστικής δημοκρατίας να ασκήσει νόμιμη βία.

Αν αυτό σε μερικούς δε στέκεται καλά, ξιδάκι. Να πάνε στον Κιμ Γιουνγκ (sic) στη Βόρεια Κορέα να ζήσουν καλύτερα. Εμείς έχουμε αστική δημοκρατία, τελεία και παύλα. Και όποιος γουστάρει.

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: «Για τρεις γκλοπιές απολογούμαστε σε όλο το απλυταριό»
Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: «Για τρεις γκλοπιές απολογούμαστε σε όλο το απλυταριό»

Οι τρεις γκλοπιές είναι πρόβλημα δημοκρατίας; Ναι, ε; Αλήθεια; Τι είναι πιο επικίνδυνο; Οι τρεις γκλοπιές ή το σύστημα που στηρίζει έναν τρομοκράτη; Η αστυνομία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Μας έπρηξε για πέντε κάμερες ο κ. Χρυσοχοΐδης. Πού είναι οι υπόλοιπες;

Ο συνάδελφός μου παίρνει μισθό όσο το άι-φον του μπαχαλάκια που τον κλοτσούσε. Καημένοι! Θέλετε και εμφύλιο…

Όποιος έχει γερό στομάχι, μπορεί να τα ακούσει όλα στο ηχητικό που ακολουθεί…

Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ: «Για τρεις γκλοπιές απολογούμαστε σε όλο το απλυταριό» (vid)

Μπορεί το παραλήρημα του Νταβούρα να βάζει στο στόχαστρο ακόμα και την κυβέρνηση, στην πράξη ωστόσο, εκφράζει ακριβώς τη δική της λογική για το κρατικό μονοπώλιο της βίας –ακόμα και αν μες στην πολυπραγμοσύνη του, δεν ξέρει να πει σωστά ούτε το όνομα του Κιμ.

Αυτούς τους εκπροσώπους έχει η αστ(υνομ)ική δημοκρατία και όποιος γουστάρει…

Πηγή: Κατιούσα

(Visited 562 times, 1 visits today)