Print Friendly, PDF & Email

Αυτοί είναι οι κομμουνιστές κύριε Γεωργιάδη

«Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές»

δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης σε ένα ακόμη χυδαίο αντικομμουνιστικό του παραλήρημα.

Αυτοί είναι οι κομμουνιστές κύριε Γεωργιάδη

Είναι γνωστή άλλωστε η τακτική της ακροδεξιάς –απ’ τους «Γεωργιάδηδες» της ΝΔ μέχρι τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή –να επιχειρεί να ταυτίσει την σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση του Σύριζα με τους κομμουνιστές.

Ο στόχος τους είναι προφανής: να συκοφαντηθεί στην συνείδηση λαϊκών μαζών η έννοια του κομμουνισμού, το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα.

Γι’ αυτό και αποδίδουν στον Σύριζα δήθεν κομμουνιστικά χαρακτηριστικά, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα έχει τόση σχέση με το μαρξισμό-λενινισμό όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο. Καμία απολύτως δηλαδή.

Μιας όμως και ο άλλοτε συνοδοιπόρος του Καρατζαφέρη και τηλεδιαφημιστής των εμεσμάτων του ναζιστή Πλεύρη είχε το θράσος να πιάσει ξανά στο στόμα του τους κομμουνιστές να υπενθυμίσουμε ορισμένες απλές αλήθειες.

Ακου, λοιπόν κ. Γεωργιάδη…

— Κομμουνιστές είναι αυτοί που παρά τις εξορίες, τις φυλακίσεις και τα βασανιστήρια, αρνήθηκαν να υπογράψουν δήλωση μετάνοιας.

Είναι αυτοί που το αστικό κράτος των «Γεωργιάδηδων»  έστελνε στα μπουντρούμια της Κέρκυρας, της Ακροναυπλίας, της Αίγινας, του Γεντί Κουλέ, στον Άη-Στράτη, στη Μακρόνησο και αλλού.

Αυτοί είναι οι κομμουνιστές κύριε Γεωργιάδη

Τι σχέση μπορεί να έχει με αυτούς ο Σύριζα που –από κοινού με ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ– δεν έχει αφήσει «δήλωση» υποταγής στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ και το μεγάλο κεφάλαιο που να μην έχει υπογράψει;

Είναι τα ίδια κόμματα που υπέγραψαν τέσσερα μνημόνια, εποπτείες διαρκείας και εκατοντάδες αντιλαϊκούς-αντεργατικούς νόμους περνώντας τη θηλιά στο λαιμό του λαού.

Ακου, κ. Γεωργιάδη…

— Κομμουνιστές είναι αυτοί που δεν πρόδωσαν τις ιδέες τους ακόμη κι’ όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με το εκτελεστικό απόσπασμα.

Οι 106 του Κούρνοβο, οι 200 της Καισαριανής, οι μάρτυρες του Μπλόκου της Κοκκινιάς, του Χαϊδαρίου, οι χιλιάδες γενναίοι μαχητές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στους Ναζί κατακτητές και τους ντόπιους ταγματασφαλίτες.

Τι σχέση μπορεί να έχει με όλους αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ που συναγελάζεται με τον «διαβολικά καλό» Τραμπ, το Νετανιάχου και τη Μέρκελ;

Ο Σύριζα που επεκτείνει και αναβαθμίζει τις αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Σούδα, μετατρέποντας τη χώρα σε ορμητήριο των ιμπεριαλιστών.

Αδωνις ακροδεξιά

Άκου, κ. αντιπρόεδρε της ΝΔ…

— Κομμουνιστές είναι ο Μπελογιάννης, ο Πλουμπίδης, ο Σουκατζίδης, ο Βιδάλης, ο Μαλτέζος, ο Βελουχιώτης, η Ηλέκτρα Αποστόλου, ο Νικηφορίδης, η Βασιλακοπούλου, ο Κατράκης, ο Ρίτσος, ο Φλωράκης.

Είναι οι χιλιάδες νεκροί και ζωντανοί αλύγιστοι αγωνιστές που, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, όρθωσαν το ανάστημα τους στην εξουσία των «Γεωργιάδηδων» παλεύοντας για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό.

Τι σχέση μπορεί να έχουν με αυτούς οι Τσίπρες, οι Κατρούγκαλοι, οι Δραγασάκηδες, οι Πολάκηδες, οι Τσακαλώτοι και όλοι όσοι υπερασπίζονται τις «αξίες» του σάπιου καπιταλισμού;

Τι σχέση έχουν με τους Κομμουνιστές αυτοί που, αποδεδειγμένα, κηρύττουν το «ρεαλισμό» της υποταγής, τις «αξίες» και «αρχές» της ΕΕ, που πασχίζουν να αποδείξουν ότι είναι οι καλύτεροι εφαρμοστές των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων;

Ακούστε, λοιπόν, κ. Γεωργιάδη, κ. Μητσοτάκη και λοιποί ιδεολογικοί «συγγενείς»…

— Κομμουνιστές είναι αυτοί που βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους του αγώνα για την υπεράσπιση των εργατικών, λαϊκών συμφερόντων.

Αυτοί που αρνούνται να γίνουν διαχειριστές και ορντινάτσες του εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος, αλλά παλεύουν να το ανατρέψουν για να ανοίξουν δρόμο στην σοσιαλιστική-κομμουνιστική προοπτική.

Αυτοί είναι οι κομμουνιστές κύριε Γεωργιάδη
Αυτοί είναι οι κομμουνιστές κύριε Γεωργιάδη

Ξέρει καλά, λοιπόν, η αστική τάξη και οι «Γεωργιάδηδες» που την υπηρετούν ποιος είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος. Είναι το ΚΚΕ και το οργανωμένο ταξικό κίνημα.

Ο κομμουνισμός στοιχειώνει τον ύπνο και τον ξύπνιο τους.

Γι’ αυτό προσπαθούν να τον ξορκίσουν βαφτίζοντας «κομμουνιστική» την καπιταλιστική βαρβαρότητα που, Σύριζα, ΝΔ και λοιπές αστικές δυνάμεις από κοινού, υπηρετούν.

Νίκος Μόττας

Πηγή: Ατέχνως

(Visited 555 times, 1 visits today)