Print Friendly, PDF & Email

Σε έχω δει πολλές φορές εκπρόσωπε του υποκόσμου!

Κι αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να βάζει φωτιές στα δάση

Σε είδα σαν τον δολοφόνο, που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, να τριγυρνάς στις ακτές του Σαρωνικού το Σεπτέμβρη του 2017, να καταγγέλεις την περιβαλλοντική καταστροφή αλλά όχι το εφοπλιστικό έγκλημα του αφεντικού σου, εκπρόσωπε του υποκόσμου.

Σε έχω δει πολλές φορές εκπρόσωπε του υποκόσμουΣε είχα δει παλιότερα μέσα στην αναμπουμπούλα που χαίρεται ο λύκος, σαν λύκος κι εσύ να μοιράζεις τρόφιμα μόνο σε Έλληνες για τους οποίους κόπτεσαι,

αλλά όποιο μέτρο παροχής έρθει στη Βουλή το καταψηφίζεις, εκπρόσωπε του υποκόσμου.

Σε είδα να λες παντού ότι οι ξένοι έρχονται και μας παίρνουν τις δουλειές, αλλά πήγες και καταψήφισες το 8ωρο στην Ευρωβουλή και ζήτησες μεροκάματο 18€, εκπρόσωπε του υποκόσμου.

Σε είδα που φώναζες ότι οι ξένοι θα αλλοιώσουν τον πολιτισμό σου, αλλά ξένοι έτρεξαν να πνιγούν και να καούν για τους συνανθρώπους μας στην Αττική, όταν το λιμενικό δεν πήγε, εκπρόσωπε του υποκόσμου.

Σε είδα να σπας, να δέρνεις, να δολοφονείς επαγγελματικά, να ρίχνεις γκαζάκια, να καις ανθρώπους, να κυνηγάς άοπλους, Έλληνες και ξένους εργάτες, μέχρι και παιδιά, αλλά εσύ βγήκες από το λαγούμι σου με το σύνθημα ότι θα δείρεις τους διεφθαρμένους πολιτικούς και τελικά σκοτώνεις εργάτες, εκπρόσωπε του υποκόσμου.

Σε έχω δει πολλές φορές εκπρόσωπε του υποκόσμουΣε είδα σε δίκες να μην αναλαμβάνεις την ευθύνη ούτε των σάπιων λόγων σου ούτε των εγκληματικών σου πράξεων και να μετατρέπεσαι σα σε ποντικό στη φάκα, εκπρόσωπε του υποκόσμου.

Σε είδα να διαστρεβλώνεις την αλήθεια, όπως το ρόλεξ του τάδε, ό,τι δεν είναι σβάστικα τα τατουάζ σου, ότι δεν χαιρετάς ναζιστικά κι άλλα πολλά, έτσι όπως σε δίδαξε ο μέντοράς σου ο Γκέμπελς, εκπρόσωπε του υποκόσμου.

Σε είδα να δηλώνεις χριστιανός ορθόδοξος, ενώ σιχαίνεσαι τους Εβραίους.

Σε είδα να λες η πατρίδα πάνω από όλα αλλά στην κατοχή ήσουν με τους Γερμανούς και έκανες τα μύρια όσα εγκλήματα, στη χούντα ήσουν με τους Αμερικάνους, συνέβαλες στη διχοτόμηση της Κύπρου κι άλλα πολλά, εκπρόσωπε του υποκόσμου.

Σε είδα να επικροτείς τις δηλώσεις του χουντικού Αμβρόσιου ότι ο θεός τιμώρησε τους καμένους γιατί έφταιγαν, εκπρόσωπε του υποκόσμου.

Σε έχω δει πολλές φορές εκπρόσωπε του υποκόσμουΤέλος, σε είδα χθες στις φωτιές. Να κάνεις πώς τις σβήνεις γυμνός με ένα κλαδί. Να κάνεις τον καλούλη ότι δήθεν προσφέρεις νερό και τρόφιμα, εκπρόσωπε του υποκόσμου.

Ποιον πας να κοροιδέψεις μπράβε της νύχτας;

Αν η κυβέρνηση τους έκαψε με την εγκληματική αδράνειά της, εσύ τους βεβηλώσες με την θεατρική παράστασή σου ότι πήγες (με την κάμερα) δήθεν τις φλόγες να παλέψεις.

Νύχτα, τη φυσική τους ώρα, βγήκαν 4 Ελληναράδες κι όχι ξένοι και έκαναν πλιάτσικο στα καμένα. Οι δυο, λένε δημοσιεύματα, είναι γνωστοί Χρυσαυγίτες της περιοχής…

Το’ χει το DNA του συγκεκριμένου χώρου παγκοσμίως. Κι οι πρόγονοί τους αυτό έκαναν. Κι οι απόγονοι το ίδιο.

Ε, εκπρόσωπε του υποκόσμου;

Σε έχω δει πολλές φορές εκπρόσωπε του υποκόσμου!

Σε έχω δει πολλές φορές εκπρόσωπε του υποκόσμου

Κι αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να βάζει φωτιές στα δάση.

Κάποιος που το έχει ξανακάνει.

Που δεν έχει ενδοιασμούς να σκοτώσει, να κάνει πλιάτσικο, να κάψει ανθρώπους, που θα διακινήσει την πρέζα και τα αναβολικά μέσα στα γυμναστήρια…

Ο υπεράνω πάσης υποψίας ηθικός αυτουργός έχει κέρδος να φάνε και τα τετρασέγγονά του. Ο φυσικός αυτουργός όμως όχι.

Ποια κατακάθια του υποκόσμου άραγε αναλαμβάνουν τέτοιες αποστολές για μερικές χιλιάδες ευρώ και ζουν ανάμεσά μας;

Κατερίνα Κ.

Οι «αποκλειστικές» φωτογραφίες προστέθηκαν από τον Ροβεσπιέρο

(Visited 985 times, 1 visits today)