Print Friendly, PDF & Email

Με τους ψεκασμένους τι κάνουμε;

Το ξέρω, εγώ σας το έχω πει να μην κάθεστε να ασχολείστε με τους φασίστες στα ιντερνετς αλλά είναι τόσες πολλές οι παρεμβάσεις τους που δύσκολα μπορείς να τους αποφύγεις.

Τώρα που ο κορωνοϊός επανήλθε στην καθημερινότητά μας, οι φασίστες έθαψαν για λίγο το πληκτρολόγιο του πολέμου εναντίον των προσφύγων και βάλθηκαν να μας πείσουν ότι ο ιός δεν υπάρχει, όλα είναι τσιπ, 666, και να μη φοράμε μάσκα γιατί θα πεθάνουμε.

Συλλαλητήρια ψεκασμένων αρνητών της πανδημίας (κι όχι μόνο)
Με τους ψεκασμένους τι κάνουμε;

Και το κάνουν με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν και παλαιότερα: Κάτω από κάθε ανάρτηση, σχολιάζουν για το πόσο πρόβατα είμαστε κτλ.

Για παράδειγμα γράφει ο τίτλος της είδησης «Πυρκαγιά στην τάδε δασική περιοχή. Επιχειρούν ελικόπτερα της Πυροσβεστικής».

Και διαβάζεις από κάτω:

«Αν καεί κανένας θα πουν ότι πήγε από Covid», «αντί να δώσουν λεφτά για καναντέρ τα δίνουν για έναν ανύπαρκτο ιό»

και φυσικά τα ακόμα πιο «ψαγμένα»:

«Κατάλαβες Έλληνα, γι’ αυτό θέλουν να σε κλείσουν στο σπίτι και να σου βουλώσουν το στόμα με μάσκα, για να μη λες τίποτα τώρα που σου καταστρέφουν την ΠΑΤΡΙΔΑ σου».

Είναι ακριβώς οι ίδιοι που ξέρουν ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο Σώρος γιατί έχει σχέδιο εξισλαμισμού της Ελλάδας, ότι τα βουνά μας είναι σκαμμένα και στο εσωτερικό τους υπάρχουν υπερόπλα που μπορούν να νικήσουν τους Τούρκους σε 2 ώρες, ότι θα παίρναμε την Αγιά Σοφιά εύκολα αλλά δεν αφήνει ο Ρότσιλντ και ότι ο κορωνοϊός γίνεται για τον έλεγχο του πληθυσμού.

Και φυσικά ότι αν πιεις Μαυροδάφνη στην οποία έχει μιλήσει ένας ιερέας, δεν κολλάς τίποτα γιατί σε προστατεύει ένα πνεύμα ενός ανθρώπου που έζησε πριν από 2.000 χρόνια και αν κάτι έχει αποδείξει η ιστορία μέχρι τώρα, είναι ότι δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προστατεύει ανθρώπους από ασθένειες, γενοκτονίες, πολέμους, καταστροφές και θανάτους.

Με τους ψεκασμένους τι κάνουμε;
Με τους ψεκασμένους τι κάνουμε;

Προφανώς και τίποτα από αυτά δεν έχει καμία λογική και προφανώς δεν μπορείς να συζητήσεις σοβαρά με κανέναν από αυτούς.

Μπορείς όμως να αναρωτηθείς, τι διάολο άνθρωποι είναι αυτοί που τα πιστεύουν και μάλιστα δεν ντρέπονται να τα εκστομίζουν και πιθανόν να παίρνουν και άλλους στο λαιμό τους.

Με άλλα λόγια, εκτός από το να κάθονται πάνω από το facebook περιμένοντας να ξεκινήσουν τον επόμενο διαδικτυακό τσακωμό με κάποιον που πιστεύει ότι υπάρχει ιός, τι σκατά κάνουν στη ζωή τους;

Είναι κανονικοί άνθρωποι; Δουλεύουν; Έχουν παιδιά; Έχουν φίλους; Πηγαίνουν βόλτες; Τους έχει δει κανείς ζωντανά;

Και πάμε παρακάτω. Θα πήγαινες το παιδί σου να μάθει αγγλικά από κάποιον που πιστεύει ότι μας ψεκάζουν για να μην αντισταθούμε;

Θα πήγαινες να σου κάνει personal ένας γυμναστής που πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιός και ότι όλα είναι ψέμα σύμφωνα με το toxaragma.blogspot.com.

Θα άφηνες να σε κουρέψει μια κοπέλα που πιστεύει ότι είναι Ελάνια, απόγονος υπερανθρώπων που ένας εβραίος τραπεζίτης έχει καταδικάσει σε εξισλαμισμό;

Θα ήθελες ο τύπος που σου φέρνει τις παραγγελίες να πιστεύει ότι αν βάλει μάσκα θα καταπιεστεί η ελευθερία που του έδωσε ο θεός;

Θα ένιωθες εντάξει αν ο δικηγόρος ή –για να το χοντρύνω- ο γιατρός σου, σου έλεγε ότι μπορείς άφοβα να πας να πιεις με το ίδιο κουταλάκι στην Εκκλησία γιατί με τη θεία κοινωνία δεν κολλάς;

Πώς θα ένιωθες αν βρισκόσουν σε μια παρέα και ξαφνικά ένας τύπος που δεν τον ξέρεις καλά σου λέει:

«Ε, πώς κάνετε έτσι, τόσοι πεθαίνουν από γρίπη κάθε χρόνο».

Υπάρχει μια μάζα ανθρώπων που αυτά πιστεύουν και αντίστοιχα λειτουργούν. Δεν είναι όμως όλοι αυτοί εμφανώς πυροβολημένοι. Δεν φαίνονται από χιλιόμετρο.

Με τους ψεκασμένους τι κάνουμε;
Με τους ψεκασμένους τι κάνουμε; Τους τρολάρουμε;

Είναι και πολλοί από αυτούς που ζουν ανάμεσά μας και δεν κάνουν και καμιά προσπάθεια να κρυφτούν.

Όμως τι κάνουμε κάθε φορά που τους συναντάμε, εκτός από το να διαπιστώνουμε το βαθύτατο χάσμα το οποίο έχει και πολιτικές διαστάσεις;

Τι πρέπει να κάνουμε, εκτός από το να μας πιάνει αηδία με την κατάντια του κόσμου στη σύγχρονη εποχή;

Τους μιλάμε; Προσπαθούμε να τους αλλάξουμε γνώμη; Τους τρολάρουμε; Τους απομονώνουμε κοινωνικά; Τους αγνοούμε;

Ιδού η απορία…

2310net

Πηγή: Κατιούσα

(Visited 731 times, 1 visits today)