Print Friendly, PDF & Email

Τρία παραδείγματα από τρία συλλαλητήρια!

Πως εξηγείς τη διαφορετική στάση που κράτησαν τα ΜΜΕ στα συλλαλητήρια που έγιναν μέσα σε 50 ημέρες; Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις;

Παράδειγμα 1ο. Πριν λίγες μέρες το Σύνταγμα κατακλύστηκε από 7.000 με 10.000 εκπαιδευτικούς και φοιτητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και μάλιστα 3 φορές (!!) σε διάστημα μόλις 6 ημερών!

Τρία παραδείγματα από τρία συλλαλητήρια

Στις δύο από τις τρεις συγκεντρώσεις οι διαδηλωτές χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάψης.

Από τις επιθέσεις των αστυνομικών τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι και στα πλευρά δάσκαλοι και φοιτητές ενώ και ο Γιάννης Δελής (δάσκαλος και βουλευτής του ΚΚΕ) υπέστη έγκαυμα στο χέρι και μερική ρήξη τυμπάνου, όταν έσκασε πάνω του (!!) μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, κινδυνεύοντας σοβαρά να χάσει την ακοή του.

Οι διαδηλωτές εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονταν για τις τεράστιες ελλείψεις στην εκπαίδευση και απαίτησαν την ΑΜΕΣΗ κάλυψη των 32.000 κενών με μαζικούς μόνιμους διορισμούς και την απόσυρση του νομοσχεδίου του υπ. Παιδείας που ουσιαστικά αφήνει χιλιάδες εκπαιδευτικούς εκτός εκπαίδευσης.

Τρία παραδείγματα από τρία συλλαλητήρια

Στην δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ οι πατριδοκάπηλοι φασίστες μέσω των επίσημων ιστοσελίδων τους και μέσω του διαδικτύου εξαπέλυσαν λυσσαλέα επίθεση κατά των εκπαιδευτικών αποκαλώντας τους «Ραβδούχους του Κουτσούμπα» παίρνοντας ανοικτά το μέρος… της «αριστερής» κυβέρνησης!

Ποια ήταν η στάση που κράτησαν τα κανάλια και τα ΜΜΕ συνολικά;

Σιωπή! Άκρα του τάφου σιωπή!!

Ούτε ένα κανάλι ή έστω ένας δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε τις τρεις μέρες στο Σύνταγμα εκτός από τον φωτορεπόρτερ του 902…

Παράδειγμα 2ο. Σχεδόν δύο μήνες πριν, στις 28 Νοέμβρη του 2018, χιλιάδες εργαζόμενοι απήργησαν και διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας απαιτώντας δουλειά με αξιοπρέπεια και ανθρώπινη ζωή!

Τρία παραδείγματα από τρία συλλαλητήρια

Με μια φράση ζητούσαν να μπουν:

«Μπροστά οι δικές μας ανάγκες»

Οι πατριδοκάπηλοι φασίστες μέσω των επίσημων ιστοσελίδων τους και μέσω των σόσιαλ μίντια εξαπέλυσαν για ακόμη μια φορά συκοφαντική επίθεση ενάντια στους απεργούς αποκαλώντας τους «κηφήνες» και σαν καλά μαντρόσκυλα που είναι, πήραν το μέρος των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και της μεγαλοεργοδοσίας…

Ποια στάση κράτησαν τα ΜΜΕ και τα κανάλια;

Σιγή! Εκκωφαντική σιγή!

Σαν να μην έγινε τίποτα! Σαν να μην υπήρχε καμιά απεργία!

Εξαφάνισαν για ακόμη μια φορά χιλιάδες διαδηλωτές που με τα συνθήματά τους ξεσήκωσαν το κέντρο της Αθήνας!

Τρία παραδείγματα από τρία συλλαλητήρια

Παράδειγμα 3ο. Σήμερα μαζεύτηκαν στον ίδιο μέρος περίπου 55.000 – 60.000 άνθρωποι…

Αυτοί που μιλούν για 100.000 ή για 200.000 έχουν πάει μόνο σε εκκλησία κι εκείνοι που μιλούν για… 600.000 (!!!) προφανώς έχουν μπερδέψει την πρόσθεση με την προπαίδεια του… δέκα!

Οι πατρικάπηλοι φασίστες πήραν πρώτη θέση και κρύφτηκαν πίσω από την ταμπέλα του… «Μακεδονομάχου».

Βέβαια άμα τους ζητήσεις να σου δείξουν στον χάρτη τη Μακεδονία θα δυσκολευτούν λιγάκι αλλά αυτά για τους φασίστες είναι… λεπτομέρειες!

Τα ΜΜΕ και τα κανάλια έκρυψαν το συλλαλητήριο και τους χιλιάδες διαδηλωτές, όπως έκαναν στις προηγούμενες περιπτώσεις;

Όχι! Παραχώρησαν αμέτρητες ώρες για την κάλυψη του συλλαλητηρίου, αποκλειστικές εικόνες από τα πούλμαν που ξεκινούσαν χαράματα από την Θεσσαλονίκη ή την Κρήτη, ανταπόκριση από τα διόδια, ρεπορτάζ, ρεπορτάζ, ρεπορτάζ…

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως σήμερα στο Σύνταγμα βρισκόντουσαν περισσότεροι από 500 φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι…

Τρία παραδείγματα από τρία συλλαλητήρια

Αυτές οι ατελείωστες ώρες υπερπροβολής συνδυάστηκαν με τη χυδαία κολακεία των διαδηλωτών που ξεπερνούσε τα όρια του γλυψίματος…

Οι ακροδεξιοί φασίστες και οι παρακρατικοί μπαχαλάκηδες που έπαιξαν ξανά το γνωστό παιχνιδάκι με τα ΜΑΤ βαφτίστηκαν απλά «ακραίοι…» ενώ οι αστυνομικοί που στις προηγούμενες περιπτώσεις αποθεώνονταν από τους φασίστες σήμερα βρέθηκαν στο στόχαστρο!

Πως εξηγείς φίλε αναγνώστη αυτή τη ριζικά αντιδιαμετρική στάση που κράτησαν τα ΜΜΕ και οι καναλάρχες στα τρία συλλαλητήρια που έγιναν μέσα σε 50 ημέρες;

Από αυτά τα παραδείγματα υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις;

Σε μια χώρα, που η ανάγκη για αναβάθμιση της παιδείας και για αξιοπρεπή ζωή μπαίνει τουλάχιστον στο περιθώριο, δεν πρέπει να απορούμε με την κατάντια ενός λαού που εδώ και 30 χρόνια έχει ταϊστεί με όλη την σαβούρα και την υποκουλτούρα του σάπιου συστήματος.

Ενός λαού που η ταξική του συνείδηση έχει κάνει πολλά βήματα πίσω ενώ ταυτόχρονα έχει γαλουχηθεί με το δηλητήριο του μίσους και της ανθρωποφαγίας, του μπατριωτισμού και του ψευτοτσαμπουκά, μετατρέποντάς τον νεοέλληνα στον γνωστό σε όλους μας «ελληναρά…»

Τρία παραδείγματα από τρία συλλαλητήρια

Κι εσύ φίλε αναγνώστη, που κρίνεις και κατακρίνεις αυτό τον λαό, που ένα μεγάλο τμήμα του, είναι τσακωμένο με το βιβλίο, που στήνεται κάθε βράδυ μπροστά από την τηλεόραση, ρουφώντας τις σαχλαμάρες που αραδιάζουν οι διάφοροι «έγκριτοι» και «ψεκασμένοι» Λιακόπουλοι, Βελόπουλοι και Πλεύρηδες:

Γιατί αγανακτείς και νευριάζεις;

Νομίζεις η χλεύη και η ειρωνεία είναι το μέσα κι ο τρόπος για να τους κερδίσεις ή έστω να τους τραβήξεις από το ολισθηρό αυτό μονοπάτι;

Αν και ποτέ δεν είναι αργά, ίσως τώρα αρχίζεις να καταλαβαίνεις πόσο δίκιο είχε ο ποιητής όταν έλεγε ότι:

«Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή».

Ροβεσπιέρος

(Visited 973 times, 1 visits today)