Ο εμβολιασμός του Δημήτρη Κουτσούμπα στις 30 Δεκέμβρη

«Με το προσωπικό παράδειγμα θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της αναγκαιότητας του μαζικού εμβολιασμού. Το σημαντικότερο, όμως, αυτή τη στιγμή είναι το μήνυμα της θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας και της λήψης των αναγκαίων μέτρων προστασίας, μήνυμα το οποίο η κυβέρνηση συστηματικά και συνειδητά αγνοεί»

Στις 30 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί η χορήγηση του εμβολίου κατά του Covid-19 στο γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στο πλαίσιο του εμβολιασμού των πολιτικών αρχηγών ως παράδειγμα για την προτροπή του πληθυσμού σε μαζικούς εμβολιασμούς, όταν αυτοί καταστούν εφικτοί.

Στο σχετικό μήνυμά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα των μαζικών εμβολιασμών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι προέχει η θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας και των μέτρων προστασίας που με ευθύνη της κυβέρνησης χωλαίνουν επικίνδυνα.

Ο εμβολιασμός του Δημήτρη Κουτσούμπα στις 30 Δεκέμβρη
Ο εμβολιασμός του Δημήτρη Κουτσούμπα στις 30 Δεκέμβρη

Ολόκληρη η δήλωση αναφέρει:

«Με το προσωπικό παράδειγμα θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της αναγκαιότητας του μαζικού εμβολιασμού.

Το σημαντικότερο, όμως, αυτή τη στιγμή είναι το μήνυμα της θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας και της λήψης των αναγκαίων μέτρων προστασίας, μήνυμα το οποίο η κυβέρνηση συστηματικά και συνειδητά αγνοεί.

Ο εμβολιασμός θα είναι μια μακρόχρονη διαδικασία, εξαιτίας και του μικρού αριθμού των δόσεων.

Αν, συνεπώς, δεν ληφθούν τα αναγκαία μέτρα και η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται και η σωστή προετοιμασία για τον εμβολιασμό υπονομεύεται».

Πηγή: Κατιούσα

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 186 times, 1 visits today)
Back2Top