Print Friendly, PDF & Email

Κούβα: Οι γύπες του ιμπεριαλισμού προετοιμάζουν νέες «αυθόρμητες αντικυβερνητικές» διαδηλώσεις

ΕΔΥΕΘ: Ολες και όλοι στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας, το Σάββατο 13/11/2021 στις 12 μμ, μπροστά στο Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Οι γύπες του διεθνούς ιμπεριαλισμού, οι πρωταθλητές της υποκρισίας ξαναχτυπούν και πάλι.

ΗΠΑ, ΕΕ και οι διάφορες γνωστές και καλοπληρωμένες αντεπαναστατικές ομάδες στην Κούβα, συνεχίζουν την προβοκάτσια και την επιχείρηση επέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της.

Κούβα: Οι γύπες του ιμπεριαλισμού προετοιμάζουν νέες «αυθόρμητες αντικυβερνητικές» διαδηλώσεις
Εως 200 δολάρια το κεφάλι έλαβαν αντικαθεστωτικοί για διαδήλωση στην Αβάνα

Νέες «αυθόρμητες αντικυβερνητικές» δράσεις και διαδηλώσεις προετοιμάζονται μέσα στο έδαφος της Κούβας και αλλού, στο διάστημα από 12 – 15 Νοέμβρη 2021.

Σκοπός τους να διαμορφώσουν εικόνα αποσταθεροποίησης στο νησί, σε μια περίοδο που η Κούβα προσπαθεί να ανοίξει ξανά τον τουρισμό, έχοντας εξασφαλίσει επιτυχίες στην εμβολιαστική και φαρμακευτική κάλυψη του πληθυσμού για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Επιδίωξή τους είναι η ανατροπή της κυβέρνησης και των κατακτήσεων της κουβανικής επανάστασης.

Εκμεταλλεύονται τις δυσκολίες και ελλείψεις του τελευταίου διαστήματος, οι οποίες όμως οφείλονται στον απάνθρωπο και εγκληματικό αποκλεισμό των ΗΠΑ και τα νέα πρόσθετα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση Τραμπ και εφαρμόζει η κυβέρνηση Μπάιντεν.

Το περασμένο καλοκαίρι έσπασαν τα μούτρα τους. Δεν τα κατάφεραν παρά τον τεράστιο καλοπληρωμένο προπαγανδιστικό μηχανισμό τους σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και διάφορες δήθεν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Διασπείραν ψεύτικες και παραπλανητικές «ειδήσεις», παραποιημένες εικόνες στα ΜΜΕ που παρουσίαζαν τις μαζικές διαδηλώσεις στήριξης του σοσιαλισμού με τις σημαίες της Κούβας και της Επανάστασης ως δήθεν αντικυβερνητικές, ενώ έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύουν εικόνες από παλιές συγκεντρώσεις στην Αίγυπτο, την Αργεντινή, την Ισπανία ως δήθεν διαμαρτυρίες απελπισμένων πολιτών στην Κούβα!

Ο ίδιος ο κουβανικός λαός, στηριγμένος στο τεράστιο κύμα διεθνούς αλληλεγγύης από σωματεία, οργανώσεις και μια σειρά φορείς σε όλο τον κόσμο, και στην Ελλάδα, έβαλε φρένο στα σχέδια τους!

Οσες κορώνες κι αν βγάζουν οι ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους για «ανθρώπινα δικαιώματα», όσα αντικουβανικά ψηφίσματα κι αν υιοθετήσει η ΕΕ, όση τέχνη κι αν επιστρατεύσουν στην προβοκάτσια τους, ματαιοπονούν.

Οι λαοί έχουν πείρα και μνήμη! Γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός!

Είναι ο ιμπεριαλισμός και οι δυνάμεις του, που σκορπούν τα πραξικοπήματα και τις επεμβάσεις, τον πόλεμο και την καταστροφή, την φτώχεια και την εξαθλίωση, την προσφυγιά και τη μετανάστευση.

Κούβα: Οι γύπες του ιμπεριαλισμού προετοιμάζουν νέες «αυθόρμητες αντικυβερνητικές» διαδηλώσεις
Κούβα: Οι γύπες του ιμπεριαλισμού προετοιμάζουν νέες «αυθόρμητες αντικυβερνητικές» διαδηλώσεις

Διεκδικούμε:

Τον τερματισμό του απάνθρωπου αμερικάνικου αποκλεισμού, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα με ανυπολόγιστες συνέπειες, κοστίζοντας πάνω από 145 δισεκατομμύρια δολάρια σε βάρος του κουβανικού λαού!

Την επιστροφή του εδάφους της βάσης του Γκουαντάναμο που παράνομα κατέχουν οι ΗΠΑ!

Την άρση κάθε είδους κυρώσεων και προκλητικών δράσεων, να σταματήσουν κάθε είδους επεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις της Κούβας!

Ο λαός της Κούβας δεν είναι μόνος, έχει την αλληλεγγύη και τη στήριξη των εργαζόμενων και των λαών όλου του κόσμου!

Θα νικήσει!

Πηγές: Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας κι Αλληλεγγύης και 902.gr

(Visited 301 times, 1 visits today)
Back2Top