Print Friendly, PDF & Email

Ο Τσελεμεντές του λούμπεν – αναρχικού!

Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση σε βάρος φοιτητών, μελών της ΚΝΕ, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από ομάδα κουκουλοφόρων και κρανοφόρων με πτυσσόμενα κλομπς και καδρόνια,

Ο Τσελεμεντές του λούμπεν - αναρχικούαναδημοσιεύουμε ένα καυστικό άρθρο του 2310net, που είχε γραφτεί μετά από επίθεση «αναρχικών» κατά ΕΑΑΚιτών που τους μπέρδεψαν με…. Κνίτες, τον Νοέμβριο του 2015.

Όπως και τότε έτσι και η πρόσφατη επίθεση έχει κοινά στοιχεία και μάλιστα αποκαλύπτουν τον πραγματικό ρόλο των «αναρχικών» που κρύβουν τα πρόσωπά τους πίσω από κουκούλες.

Πίσω από τις επαναστατικές κορώνες η δράση τους αποκαλύπτει τι πραγματικά πολεμούν και ποιους θεωρούν εχθρούς τους.

Ροβεσπιέρος

Ο Τσελεμεντές του λούμπεν – αναρχικού!

Το γεγονός της 15ης Νοέμβρη θα μείνει στην ιστορία των εορτασμών του Πολυτεχνείου.

Αν κάποια στιγμή γίνει αφιέρωμα στα bloopers[*] των εορτασμών θα κατέχει σίγουρα την πρώτη θέση.

Ο Τσελεμεντές του λούμπεν - αναρχικού
Ξυλοδαρμός μεταξύ «αναρχικών»: Συγγνώμη… σας περάσαμε για…Κνίτες!

Στην πραγματικότητα, αν δεν ήταν μια εξαιρετικά δυσάρεστη και τρομακτική εμπειρία για αυτούς που δέχτηκαν την επίθεση και αρκετοί εξ’αυτών τραυματίστηκαν, θα ήταν υπέροχα αστεία.

Γι’ αυτό το λόγο, θα επιδιώξω να δώσω οδηγίες πετυχημένης επίθεσης σε όσους στο μέλλον θέλουν να επιτεθούν στην ΚΝΕ.

1. Δεν είναι κνίτης όποιος φοράει αμπέχωνο και έχει μακριά μαλλιά. Αυτό παλιά. Τώρα όχι. Μπορεί και να είναι μέλος άλλης συλλογικότητας.

2. Δεν είναι απαραίτητα κνίτης όποιος κρατάει κόκκινη σημαία, ακόμα κι αν αυτή έχει σφυροδρέπανο. Κάποιοι τα κρατάνε ακόμα, σε κάποιους τα σβήνει το photoshop της Αυγής, αλλά γενικά υπάρχουν εκεί έξω.

Ο Τσελεμεντές του λούμπεν - αναρχικού
Ακόμα μια αναρχική «γκάφα»: 50 προβοκάτορες αφού κατέλαβαν πέρσι το Πολυτεχνείο, έσβησαν από την πύλη του τα ιστορικά συνθήμητα κατά ΗΠΑ και ΝΑΤΟ!

3. Για να ξεχωρίσεις έναν κνίτη κοίτα τον από πίσω.

Αν έχει διπλωμένη εφημερίδα στην κωλότσεπη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο Ριζοσπάστης.

Πρόσεχε όμως μην σε χτυπήσει με αυτόν γιατί όπως απέδειξε ο Κασιδιάρης είναι όπλο.

4. Την ώρα του ντου πλησίασέ τον και κάνε μια αναγνωριστική ερώτηση:

Ρώτα τον αν η ΕΣΣΔ κατέρρευσε ή ανατράπηκε, αν πρέπει να βγούμε τώρα από το Ευρώ ή αν πρέπει να έρθει πρώτα η λαϊκή εξουσία.

Ο Τσελεμεντές του λούμπεν - αναρχικού5. Αν σου μοιάζει για ΕΑΑΚίτης και δεν είσαι σίγουρος, ρώτα αν η ειδίκευση πρέπει να δίνεται στο πτυχίο ή μετά από αυτό

6. Αν σου πει τίποτα για Τρότσκι ρώτα τον αρχηγό σου «Τρότσκι δέρνουμε;»

7. Αν σου μοιάζει για οικοδόμος ξανασκέψου το!

8. Αν παρ’ όλα αυτά κάνεις το λάθος και επιτεθείς σε λάθος στόχο τρέχα και άσε τους άλλους να νομίζουν ότι το έκαναν οι φασίστες ή απλά βούλωσέ το.

Δεν λέμε «χτύπα με κι εσύ να πατσίσουμε». Ούτε στο δημοτικό δεν τα κάναμε αυτά.

9. Αν κάνεις το λάθος, μην πας στο θύμα της επίθεσής σου να τον κάνεις «μα» να περάσει.

10. Αν θέλεις οπωσδήποτε να την πέσεις στην ΚΝΕ, διάλεξε μια άλλη ευκαιρία και όχι τον εορτασμό του Πολυτεχνείου. Εκεί είναι πολλοί και δε σε παίρνει.

Ο Τσελεμεντές του λούμπεν - αναρχικού
Οι φασίστες τι περισσότερο θα έκαναν;

11. Προμηθεύσου τα καταλλήλα εργαλεία. Καλές οι σιδερογροθιές και τα μεταλλικά λοστάρια, αλλά πήγαινε και στο κατάστημα του Παναγιώταρου για να δεις τις νέες τάσεις στο τραμπουκιλίκι.

12. Μετά το ντου γράψε μια γαμάτη ανακοίνωση, χωρίς τυπογραφικά και ορθογραφικά λάθη που θα έκανε μόνο χρυσαυγίτης. Βάλε συναίσθημα να πιάσεις τους ουδέτερους και δώσε πόνο.

13. Μάλλον άστο καλύτερα. Μη γράψεις τίποτα. Καλύτερα να μασάς…

Υ/Γ. Ακόμα και μαζί με τον χαρακτηρισμό «λούμπεν» ζητώ συγγνώμη για την χρήση του όρου «αναρχικός» για να περιγράψω αυτούς που συμμετείχαν στην επίθεση της 15ης Νοέμβρη.

Δεν χαρίζω την αναρχία σε αυτούς.

Ο Τσελεμεντές του λούμπεν - αναρχικού
«Αναρχικοί» πριν αναλάβουν «δράση»

Δυστυχώς υπάρχουν αυτοαποκαλούμενοι «αναρχικοί» που δεν γνωρίζουν το βάρος της λέξης, το βάρος της ιστορίας που φέρουν μεγάλοι αναρχικοί,

που πάλεψαν και πέθαναν ακολουθώντας το όραμα της ανθρώπινης απελευθέρωσης και φυσικά καμία σχέση δεν είχαν με φασιστικής έμπνευσης τραμπουκισμούς.

Σημείωση:

[*] Bloopers είναι οι γκάφες. Συνηθίζεται να χαρακτηρίζει αστείες στιγμές που βλέπουμε συνήθως σε βίντεο αθλητικού περιεχομένου εν είδει ανασκόπησης τις τελευταίες μέρες κάθε χρόνου.

2310net

Πηγή: Ατέχνως

(Visited 1.197 times, 1 visits today)